Skroba Opublikowano 16 Września 2023 Autor Opublikowano 16 Września 2023 Omega i to leciwa potrzebuje czasami zmiany kompleksowej, więc czas na klimatyzację, która zaczęła szwankować. Wpadłem więc do Łukarego VID_20210721_182456.mp4 Wszystko nowe, więc i temperatura wylotowa lepsza niż mam w lodówce 3
Misiek Opublikowano 16 Września 2023 Opublikowano 16 Września 2023 Łukary maczał w tym palce pewnieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Skroba Opublikowano 16 Września 2023 Autor Opublikowano 16 Września 2023 6 minut temu, Misiek napisał(a): Łukary maczał w tym palce pewnie A nawet jak widać na zdjęciu robił, gdyż pracuje w servisie klimy 1
Skroba Opublikowano 16 Września 2023 Autor Opublikowano 16 Września 2023 W międzyczasie jakieś tam drobne wymiany. Oraz Rozrusznik bo zdechł. 3
Skroba Opublikowano 16 Września 2023 Autor Opublikowano 16 Września 2023 Temat Felg Na początku były klasyczne 16 Omegowe które od razu poszły na "Zimę" NA "LATO" wskoczyły 17 z Vectry C No ale finalnie miały być oczywiście STZ Więc STZ 3 "18 weszły bo najbardziej mi pasowały do koncepcji received_1676936525983594.mp4 Po uzupełnieniu ubytków i lakierowaniu siedzą do dziś 3
Skroba Opublikowano 16 Września 2023 Autor Opublikowano 16 Września 2023 Tu spawany, tam już sito. Nie ma co, czas na nowy tłumik od początku, do końca. Może i nowy, ale farba wysokotemperaturowa mu przecież nie zaszkodzi Więc działam w moim "Kombinacie" Tylko założyć końcowy STZ Remusa i koniec 2
Dandi Opublikowano 16 Września 2023 Opublikowano 16 Września 2023 3 godziny temu, Skroba napisał(a): Temat Felg Na początku były klasyczne 16 Omegowe które od razu poszły na "Zimę" NA "LATO" wskoczyły 17 z Vectry C No ale finalnie miały być oczywiście STZ Więc STZ 3 "18 weszły bo najbardziej mi pasowały do koncepcji received_1676936525983594.mp4 2.91 MB · 2 pobrania Po uzupełnieniu ubytków i lakierowaniu siedzą do dziś Znajome miejsce lakierowania
OMEGATOR Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) Piwko się chłodziło przez noc. Edytowane 9 Października 2023 przez OMEGATOR 3
Misiek Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca @Skroba Chciałem przypomnieć Tobie, że masz omegę (może nie wiedziałeś ) Czekam na aktualizację
OMEGATOR Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) To nie omega. To denaturat A mr Skroba pewnie jeszcze nie wytrzeźwiał Edytowane 11 Marca przez OMEGATOR 2
Skroba Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca No dobrze, długo nic się nie działo w temacie, więc lecimy dalej... Silnik benzyna, a nagle zaczął pracować jak diesel, ojjjj niedobrze ! Okazało się, że nawet bardzo niedobrze się stało. Urwał się iskrownik od świecy i "Tańczył" sobie wesoło w cylindrze chociaż nikt go tam nie zapraszał. Efekt nosz kurła ręce opadają !!!! Porysowany cały cylinder i tłok w stanie żenującym- 2
Skroba Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca Biorąc wszystkie za i przeciw remontu mojego silnika, zdecydowałem jednak na jego całkowitą wymianę. A to dlatego, że wiedziałem, iż kolega Chomik ma Z22XE ze swojej Omegi do sprzedania i znajduje się 300m od mojego bloku Znałem Omegę, człowieka i silnik - Biorę i montujemy Ze starego X20XEV powstał Garażowy Stolik Kawowy I Standardzik: głowica na planowanie + sprawdzanie olejowe i ultrafioletem pod względem szczelności i mikropęknięć, zawory, popychacze, szklanki, uszczelki, szpilki ,etc. Przy okazji można też założyć nowe tarcze na przód wraz z zaciskami Lucas-a które wróciły z pełnej regeneracji Obowiązkowo przewody hamulcowe 4
OMEGATOR Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Ło Panie. Czerwone najszybsze No ale parę koników przybyło to trzeba jakoś wyhamować. Szkoda że 2.0 padło ale w sumie wleciało 2.2 więc jest lepiej. 2
Skroba Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca 9 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Ło Panie. Czerwone najszybsze No ale parę koników przybyło to trzeba jakoś wyhamować. Szkoda że 2.0 padło ale w sumie wleciało 2.2 więc jest lepiej. Identyczne czerwone już były poprzednio i dlatego zdecydowałem się na identyczne. 1
Rekomendowane odpowiedzi