muminek Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Witajcie!!! Co powiecie na spontan-spota w sobotę lub niedzielę?? Miejscówka na niedzielę już jest (Molto-pizza) Jeśli wygrałby termin sobotni to proponuje błonia Narodowego. Ma być ładnie... 2 2
Skroba Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Ja jestem chętny jak najbardziej Niedziela mi pasuje zdecydowanie. 1
Misiek Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia I jak tam szanowna młodzieży... Było cusik ? Gdzie fotorelacja itp itd ?
Skroba Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia W dniu 8.04.2024 o 18:12, Misiek napisał(a): I jak tam szanowna młodzieży... Było cusik ? Gdzie fotorelacja itp itd ? Byli, awanturę zrobili, rachunków nie popłacili, gości pobili i wyszli. Ot, taka patologia, ale czego się spodziewać po właścicielach Omeg? 3
Misiek Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Bez foto się nie liczyWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
OMEGATOR Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Z moich informacji wynika że główny sprawca oddalił się z miejsca autem znanej marki w kolorze denaturatu 1 3
Misiek Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Puścić chamstwo na salony ..... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2
Rekomendowane odpowiedzi