Misiek Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Oferuję zmianę grafiki (logo) w CID (Color Info Display) na własne jak i również zmianę kolorów wyświetlania W tym celu stworzyłem własny program, który mi znacznie ułatwia sprawę. W programie mam również możliwość podglądu - jak by to wyglądało po wgraniu do układu. Można podgląd zapisać w *png aby pokazać klientowi do podglądu Jak wiadomo są pewne ograniczenia co do rozmiarów (rozdzielczości) ze względu na zaimplementowany już kod w pamięci I tak: Ekran startowy (RUN): Logo Opel: 166 x 166 Rozmiar: 1511 bajtów Logo Vauxhall: 166 x 166 Rozmiar: 3002 bajtów Napis OPEL: 89 x 24 Rozmiar: 407 bajtów Napis VAUXHALL: 148 x 24 Rozmiar: 851 bajtów Napis BOSE: 116 x 24 Rozmiar: 945 bajtów Ekran główny (MAIN): Napis BOSE: 50 x 10 Rozmiar: 207 bajtów W niektórych przypadkach można zwiększyć rozmiar jeśli chodzi o pojemność Rozdzielczości maksymalnej już nie. CENA: 120 zł (170 zł w przypadku jednoczesnej zmiany język polski - ten sam układ) Kilka prezentacji grafik: Drugą rzeczą jest zmiana kolorów wyświetlanych na ekranie m.in tło, kolor loga, kolor ramki itp itd. Ważną rzeczą jest to że kolory podaje się dla dwóch trybów: - tryb dzienny (światła wyłączone) - tryb nocny (światła włączone) Poniżej ściąga wg którą można się posiłkować Np.: Pozycja 7 Tryb dzienny - kolor czerwony Tryb nocny - kolor zielony CENA: 70 zł (inny układ) I kolejne przykłady 1
Rekomendowane odpowiedzi