Jus-Tinka Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Spot Sylwestrowo - z Noworocznym spacerkiem był nieplanowany, niezwykły, niespotykany. Tak w naszym klubie budują się przyjaźnie, jest chęć do poświęceń, tęsknota robi swoje i doprowadza do tego, że nie wystarczają 2 spotkania na rok Kilka zdjęć i filmik pokaże Wam, o co mi chodzi. Dziękuję za niespodziankę, obecność, zaskoczenie. Jeszcze nikt nigdy, nie zrobił mi Takiej niespodzianki DZIĘKUJĘ @s_mama_iwy @Dr Fu @Misiek VID_20240101_150342.mp4 VID_20240101_145731.mp4 lv_0_20240101215904.mp4 3
s_mama_iwy Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia To było po prostu szybkie. Spontan całkowicie. Dzieli nas 500 km ale dla prawdziwej przyjaźni, zajebistych ludzi zawsze warto tak jak się stoi, założyć buty, kurtkę, zabrać telefon, portfel, wsiąść samochód i jechać. Rozpocząć rok z ludźmi wyjątkowymi. Jaki Nowy Rok taki cały rok 31.12 godzina 17. Ja do Łukasza. Jedziemy? Jedziemy? Czas dojazdu 22.20 przed północą. Jak staliśmy tak wyszliśmy. Z Łodzi ruszyliśmy o 17.30 z małą przerwą po drodze na stacji. Lepszego Nowego Roku nie mogliśmy sobie wymarzyć. Dziękujemy za gościnne mimo, że niespodziewanie i nie mieliscie szansy się przygotować. Jesteście cudowni ️ 2
Jus-Tinka Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia Nie ma za co... Tyle na ile mój mózg dał mi się skupić ze względu na emocje, tyle ogarnęłam Mamy piękne wspomnienia, szczególnie te o 5 rano 2
s_mama_iwy Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 52 minuty temu, Jus-Tinka napisał(a): Nie ma za co... Tyle na ile mój mózg dał mi się skupić ze względu na emocje, tyle ogarnęłam Mamy piękne wspomnienia, szczególnie te o 5 rano O tak... oby więcej 1
Rekomendowane odpowiedzi