Pitsons1 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Oddam komplety na przód z Omegi. B fl Leżą i się kurzą. Kompletów mam 3 więc gdyby ktoś potrzebował to oddam. Nie są to bose tylko standardy. Grające całe 2
Cysiu Opublikowano Wtorek o 09:37 Opublikowano Wtorek o 09:37 Cześć Na początku chciałbym się przywitać, jest to mój pierwszy post Nie korzystałem z żadnego forum już z 10lat, wejście tu to jak powrót do przeszłości Czy głośniki aktualne? Mogę nawet zapłacić, właśnie kupiłem auto ale 1 nie działa, dwa harczą i sprawny jest tylko jeden. Czytałem, że te z omegi B FL są świetną alternatywą. Pozdrawiam 3
Vision95 Opublikowano Wtorek o 10:01 Opublikowano Wtorek o 10:01 23 minuty temu, Cysiu napisał(a): Cześć Na początku chciałbym się przywitać, jest to mój pierwszy post Nie korzystałem z żadnego forum już z 10lat, wejście tu to jak powrót do przeszłości Czy głośniki aktualne? Mogę nawet zapłacić, właśnie kupiłem auto ale 1 nie działa, dwa harczą i sprawny jest tylko jeden. Czytałem, że te z omegi B FL są świetną alternatywą. Pozdrawiam siema do witania się jest inny dział, przejrzyj sobie forum tak jak mówisz nostalgia wraca. Mam nadzieję że będziesz witał częściej, co do głośników powiadomiłem go o zapytaniu twoim. Szuka czy jeszcze są 2
Pitsons1 Opublikowano Wtorek o 10:08 Autor Opublikowano Wtorek o 10:08 30 minut temu, Cysiu napisał(a): Cześć Na początku chciałbym się przywitać, jest to mój pierwszy post Nie korzystałem z żadnego forum już z 10lat, wejście tu to jak powrót do przeszłości Czy głośniki aktualne? Mogę nawet zapłacić, właśnie kupiłem auto ale 1 nie działa, dwa harczą i sprawny jest tylko jeden. Czytałem, że te z omegi B FL są świetną alternatywą. Pozdrawiam Sprawdzę, czy już wszystkich nie wydałem i dam znać
Rekomendowane odpowiedzi