Red Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Na początku powiem że moja pasja do Omegi została mi przekazana przez mojego tatę. Miał butelkowo zielone B 2.0 8v w kombi i czarną BFL 2.5 TD z pięknym kremowym wnętrzem z brązową deską rozdzielczą ale niestety ani jedna ani druga nie dotrwała do momentu aż zrobiłem prawo jazdy. Moja srebrna strzała 2.2 została kupiona tuż przed świętami bożego narodzenia 2024 i jak tylko ją zobaczyłem to wiedziałem że to dobry egzemplarz. Rudej jak na omegę to zero, przebieg też taki że się że mnie śmiali że kupiłem auto z niedotartym silnikiem. W dniu zakupu miała 91.200 a obecnie już przebiła 100 000. Silnik 2.2 nieskalany gazem, przez te kilka tysięcy co nią zrobiłem jest niezawodny, jedyne co padło do EGR. Jest to moje pierwsze auto w którym się zakochałem po uszy i planuję zrobić cały pakiet steinmetz ale będąc jeszcze w technikum nie jest to takie proste bez stałych zarobków. Do tej pory dostała Dokładkę z laminatu, dystanse i nowy wydech. Projekt trwa i na pewno nie skończy się na seryjnych 144 koniach. Edytowane 21 minut temu przez Red 1
Misiek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Witamy na pokładzie. Gratki kupna omegi z takim przebiegiem. Projekt zapowiada się ciekawie. Odnośnie podniesienia mocy ... masz już plan co dokładniej zamierzasz zmienić czy tam dołożyć ? Bezawaryjności życzę.
Red Opublikowano 7 minut temu Autor Opublikowano 7 minut temu 1 godzinę temu, Misiek napisał(a): Witamy na pokładzie. Gratki kupna omegi z takim przebiegiem. Projekt zapowiada się ciekawie. Odnośnie podniesienia mocy ... masz już plan co dokładniej zamierzasz zmienić czy tam dołożyć ? Bezawaryjności życzę. Są 2 plany. Albo wymiana bebechów na takie z z20leh/let/ler i zostawienie wolnossaka albo wpakowanie małej turbiny + zmiana bebechów żeby mi nie rozsadziło motoru. Plan jest mocno teoretyczny bo na takie zmiany musi być większy budżet
Rekomendowane odpowiedzi