Misiek Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Jak w tytule wątku. Zapraszamy ... 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr Fu Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2023 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr Fu Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2023 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr Fu Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2023 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr Fu Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2023 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vision95 Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2023 6
Skroba Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Zabawa na zlocie, zwycięzcą został @CzasiU, który przeszedł 68 metrów: gratulacje Niektórzy z braku pieniędzy na jedzenie byli zmuszeni do wykradania ziemniaków z zamkowej piwnicy. Polecam frytki z knajpy na deptaku w Kazimierzu Dolnym. Są doskonałe, bo trawią mi się już 3 dzień Warunki w ośrodku były cudowne. Miałem wrażenie, że cofnąłem się w czasie do roku 1984 jak byłem na wczasach z rodziami w Bułgarii. Pająki jak konie Oraz dziwne saszetki przeciw molom w szafie Ale najważniejsze, że byliście i dzięki temu humory dopisywały Było zaje biście!!! Misiek ... ... ty już wiesz co Ps. Gdzie moje 50 gr. 3
Vision95 Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Dzięki wielki gospodarzowi i organizatorowi. Szkoda że nie masz możliwości tego zobaczenia 1
OMEGATOR Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Edytowane 2 Października 2023 przez OMEGATOR 3
Rekomendowane odpowiedzi