Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vision95 Opublikowano 26 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Maja Siemanko, Weekend 24.05-26.05 Przeszedł do Historii wydarzeń Miłośników marki Opel Delegacja od nas była i mam nadzieje, że również to skomentuje. Poniżej wrzucamy foty !! Dziękuje Wszystkim z którymi się tam spotkałem i poznałem. @Ricardo @CzasiU @Grabarz @kafar @Moniczka @Michu_Łysy_99 I kilku nowych którzy mam nadzieje, że wpadną tutaj 6
Grabarz Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja za******a impreza, no i wkoncu udalo sie spotkac i zbic pione 3
Vision95 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, Grabarz napisał(a): za******a impreza, no i wkoncu udalo sie spotkac i zbic pione Rzucaj foty
Grabarz Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Jak sie ogarne bo tyle tego jest ze trzeba cos wybrać ciekawego 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moniczka Opublikowano 26 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Maja 6
Misiek Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, Grabarz napisał(a): Jak sie ogarne bo tyle tego jest ze trzeba cos wybrać ciekawego 18+ też przyjmujemy
Vision95 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja 3 minuty temu, Misiek napisał(a): 18+ też przyjmujemy trzymaliśmy poziom bez stresowo 1
Grabarz Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Nie no zadnych takich co cenzurę trza by dac to nie ma
Misiek Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, Grabarz napisał(a): Nie no zadnych takich co cenzurę trza by dac to nie ma Ehh. Zawiodłeś mnie
Vision95 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Kilka porcja zajumana z Łódzkiego;) Na weekend może znajdę czas i ogarnę coś z aparatu to wtedy rzucę więcej Liczę cały czas na innych 3 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moniczka Opublikowano 28 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja 5
Vision95 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Dodatkowa paczka zdjęć z aparatu, nie mam czasu ani chęci w jakieś obróbki ale poczujcie ten klimat fur 2
Vision95 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Na samym końcu, jeszcze raz dzięki wielkie za spotkanie, za poznanie i do zobaczenia na Następnym Evencie 4
Vision95 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca Tu jeszcze jakaś porcja zdjęć od @Pitsons1 https://www.dropbox.com/scl/fo/yi1fb7n9kr3uvd8761jii/AJx42nyYqdEkhM7MKwLgHr0?rlkey=1y2hi4yxl3zwnuivoyyfgpc0u&e=1&dl=0
patryk2828 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca W dniu 2.06.2024 o 10:26, Vision95 napisał(a): widze nawet srebrne gowno sie zalapalo xD 1
Vision95 Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca https://www.facebook.com/share/pJZ3FASBGEgY8Cu8/?mibextid=WC7FNe kolejne foteczki 2
Rekomendowane odpowiedzi