Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OpciuśOmeguś Opublikowano Sobota o 11:29 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 11:29 Hehe, jak ją dostanie to może zmieni zdanie, kto wie Z tego co wiadomo jest w nienaruszonym stanie , czekamy niecierpliwie 5
CzasiU Opublikowano Sobota o 17:00 Opublikowano Sobota o 17:00 Gratki, fajnie że się znalazła, mam nadzieję że jest w nienaruszonym stanie "Mężczyzna został zatrzymany do kontroli drogowej, gdy poruszał się skradzionym samochodem..." jakim dzbanem trzeba być żeby ukraść samochód i jeszcze się nim normalnie poruszać po drodze i to jeszcze bez uprawnień... WTF 1
OpciuśOmeguś Opublikowano Poniedziałek o 09:28 Autor Opublikowano Poniedziałek o 09:28 (edytowane) Ten pan spokojnie moze się ubiegać o tytuł dzbana roku my się cieszymy ze auto się znalazło. A on chyba chciał trafić do tego więzienia.. Edytowane Poniedziałek o 09:28 przez OpciuśOmeguś 2
Jus-Tinka Opublikowano Poniedziałek o 13:38 Opublikowano Poniedziałek o 13:38 może na zimę chciał sobie zapewnić wikt i opierunek
Misiek Opublikowano Poniedziałek o 13:40 Opublikowano Poniedziałek o 13:40 Ten pan spokojnie moze się ubiegać o tytuł dzbana roku my się cieszymy ze auto się znalazło. A on chyba chciał trafić do tego więzienia.. Zostaje w rodzinie czy dalej na sprzedaż ;) ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Jus-Tinka Opublikowano Poniedziałek o 13:44 Opublikowano Poniedziałek o 13:44 3 minuty temu, Misiek napisał(a): Zostaje w rodzinie czy dalej na sprzedaż ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka daj mu najpierw wrócić do domu, potem się zapewne okaże
Rekomendowane odpowiedzi