Wąski Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Siema ponownie wracam z kolejną omega bo stracie jednej musiałem sobie sporo rzeczy poukładać co było dla mnie ciężkie rozstać się z srebrna omega Ale przyszła pora na zmiany i jest omega zdobyta handlem wymiennym za BMW e 36 w compact omega rok 2000 exclusive 3.0 V6 automat Jak z BMW również okazało się kilka problemów lecz tu było łatwiej bo części już były mianowicie samochód był na gwincie przez co zmieniłem amortyzatory na ta technix i sprężyny -30 mm z srebrnej omegi wleciały bo one były pod V6 kolejnym problemem okazał się nawiew bo prawa strona na grzała i trzeba było zmienić silniczek sterujący klapami oraz najważniejszy problem który na dobrą sprawę zrobiłem na koniec czy kielich z tyłu powiedział pa pa i amortyzator wpadł do bagażnika lecz jestem na tyle głupia osoba że zrobiłem to jakoś po tygodniu a zrobiłem tak trasę wwa- Olsztyn i z powrotem Wleciało również stożek dystans na przód i miałem szara skórę w środku lecz niestety oba fotele przód nie grzały i włożyłem z srebrnej omegi zieloną skórę boczki i schowek szary i tylna kanapa też szara ciekawie to wygląda planów na samochód jeszcze nie mam plan jest żeby przejeździć i kupić w jakimś ładnym stanie nie mam sily na spawanie kolejnego gruza chyba że mnie wena najdzie Była wena na malowanie gwiazdek i pasków przez cały samochód lecz brązowy błotnik to nie mój pomysł Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 1
Rekomendowane odpowiedzi