Vision95 Opublikowano Wtorek o 16:38 Opublikowano Wtorek o 16:38 Witam, nie można zrobić fot tak jak były tylko Tematu zdjęć dodać zakładkę tylko dla zalogowanych? Obecnie wchodząc w zdjęcia trzeba szukać i się miesza wszystko wg. mnie. Dawniej wchodziło się w odpowiednią imprezę i można było zajrzeć. Co myślicie? 1
Misiek Opublikowano Środa o 08:28 Opublikowano Środa o 08:28 15 godzin temu, Vision95 napisał(a): Witam, nie można zrobić fot tak jak były tylko Tematu zdjęć dodać zakładkę tylko dla zalogowanych? Obecnie wchodząc w zdjęcia trzeba szukać i się miesza wszystko wg. mnie. Dawniej wchodziło się w odpowiednią imprezę i można było zajrzeć. Co myślicie? Póki co tematów/wątków nie można rozgraniczyć na grupy co do widoczności. Ale forum już tak. Dlatego założone jest forum "Fotorelacja z imprez ... itp itd" Np. Masz forum "Nasze Omegi" a w nich tematy poszczególnych omeg. I właśnie nie mogę zrobić czy tam wybrać z tych tematów, że któreś będą czy nie będą widoczne. Mogę to zrobić w przypadku forum. Czyli jak bym zrobił widoczność forum np. tylko dla klubowiczów no to ci co nie mają klubowicza nie zobaczą tego forum i jego zawartości, czyli tematów w nim zawartych - dalej omeg Myślę że forum "Fotorelacja ..." jest dobrym rozwiązaniem bo i tak jak dajesz temat to tytułujesz go np. " Zdjęcia z III Zlotu" i już wiadomo co w nim się będzie znajdować. Fotorelacja dotyczy imprez stricte klubowych. Tu widać jak na dłoni co jaki temat zawiera: 1
Vision95 Opublikowano Środa o 10:34 Autor Opublikowano Środa o 10:34 No to jeżeli faktycznie się nie da to musi tak zostać. Byłem przekonany że każdy temat można przyblokować.
Jus-Tinka Opublikowano Środa o 10:53 Opublikowano Środa o 10:53 18 minut temu, Vision95 napisał(a): No to jeżeli faktycznie się nie da to musi tak zostać. Byłem przekonany że każdy temat można przyblokować. też tak myślałam ...
Rekomendowane odpowiedzi