Pitsons1 Opublikowano Sobota o 17:26 Opublikowano Sobota o 17:26 Czołem wszystkim Nie wiem jak tam w Waszych Opelkach, ale w zielonej strzale przestało grzać z prawej strony wylotu powietrza. Z powodu tego, że nie grzało wszystko, ani szyba, ani nogi padło na cięgło w nogach pasażera. Temat jest dość ciężki i są różne możliwości jego rozwiązania w zależności od poziomu zużycia części,które mamy zużyte. U mnie trafiło się nieefektywnie, że nie da się wcisnąć cięgła na miejsce, co w wielu przypadkach rozwiązuje problem. I mnie problem się pojawiał gdy robiłem wentylację na hi. Cięgło automatycznie na samym dole wyskakiwało z bolca i już wiało tylko zimnym. Mimo największych chęci nie obeszło się bez szlifierki, cięcia, spawania plastików i wiercenia w oplowskich częściach. W załączniku wrzucam fotki W skrócie : Zrzucamy schowek Próbujemy ściągnąć z konsoli oryginalna wykładzinę bezstratnie Tniemy szlifierka dostęp do nawiewu Wyciągamy silniczek i wiercimy w miejscu że zdjęcia dziurę(wcześniej tam były wystające bolce do kotwiczenia naszej dźwigni) Mimo małej dostępności miejsca zanim to zmontujemy zakładamy trytytke ściskamy i odwracamy w stronę tunelu końcówkę trytytki. Wszystko jest tam na milimetry więc warto to zrobić, żeby silniczek nie dostał. Po wszystkim staramy się złożyć Opla do kupy i Bajlando można jeździć 2 1
Rekomendowane odpowiedzi