CzasiU Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 godzin temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): A czy ja napisałem że nie przyjadę xD No nie ma cię wpisanego, a @Misiek już idzie brame zamykać na kłódke xD 2
Misiek Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, CzasiU napisał(a): No nie ma cię wpisanego, a @Misiek już idzie brame zamykać na kłódke xD Chyba że będzie koperta
Jus-Tinka Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 47 minut temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta Najpierw spowiedź 1
Vision95 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu płacić nie marudzić, zegarek tyka a tu zaraz za zlot zaliczek trzeba będzie zapłacić 1 1
Jus-Tinka Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Vision95 napisał(a): płacić nie marudzić, zegarek tyka a tu zaraz za zlot zaliczek trzeba będzie zapłacić True ...true...
Silver_Bertone_00 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 2 godziny temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości
Misiek Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 6 minut temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości Tak se tłumacz
CzasiU Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 2 godziny temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta A po co ci pusta koperta 11 minut temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości Taa... Przymilał to będziesz się ale do @Misiek żebyś w ogóle mógł wleźć na teren 1 1
Misiek Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu 3 minuty temu, CzasiU napisał(a): A po co ci pusta koperta Będzie zawartość sprawdzana przed wejściem, także ....
Rekomendowane odpowiedzi