CzasiU Opublikowano Środa o 11:29 Opublikowano Środa o 11:29 12 godzin temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): A czy ja napisałem że nie przyjadę xD No nie ma cię wpisanego, a @Misiek już idzie brame zamykać na kłódke xD 2
Misiek Opublikowano Środa o 16:57 Opublikowano Środa o 16:57 5 godzin temu, CzasiU napisał(a): No nie ma cię wpisanego, a @Misiek już idzie brame zamykać na kłódke xD Chyba że będzie koperta
Jus-Tinka Opublikowano Środa o 17:45 Opublikowano Środa o 17:45 47 minut temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta Najpierw spowiedź 1
Vision95 Opublikowano Środa o 17:48 Autor Opublikowano Środa o 17:48 płacić nie marudzić, zegarek tyka a tu zaraz za zlot zaliczek trzeba będzie zapłacić 1 1
Jus-Tinka Opublikowano Środa o 17:54 Opublikowano Środa o 17:54 5 minut temu, Vision95 napisał(a): płacić nie marudzić, zegarek tyka a tu zaraz za zlot zaliczek trzeba będzie zapłacić True ...true...
Silver_Bertone_00 Opublikowano Środa o 19:13 Opublikowano Środa o 19:13 2 godziny temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości 1
Misiek Opublikowano Środa o 19:19 Opublikowano Środa o 19:19 6 minut temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości Tak se tłumacz
CzasiU Opublikowano Środa o 19:23 Opublikowano Środa o 19:23 2 godziny temu, Misiek napisał(a): Chyba że będzie koperta A po co ci pusta koperta 11 minut temu, Silver_Bertone_00 napisał(a): Przymile się do Mamusi @Jus-Tinka i będziesz przy bramie 24h zanim nie przyjadę a zapłacę w nowym roku bo teraz po prostu nie mam możliwości Taa... Przymilał to będziesz się ale do @Misiek żebyś w ogóle mógł wleźć na teren 2 1
Misiek Opublikowano Środa o 19:36 Opublikowano Środa o 19:36 3 minuty temu, CzasiU napisał(a): A po co ci pusta koperta Będzie zawartość sprawdzana przed wejściem, także .... 1
Vision95 Opublikowano Czwartek o 17:46 Autor Opublikowano Czwartek o 17:46 Nie będzie chowania pod pazuche...
OMEGATOR Opublikowano Czwartek o 19:20 Opublikowano Czwartek o 19:20 1 godzinę temu, Vision95 napisał(a): Nie będzie chowania pod pazuche... Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. 1
Misiek Opublikowano Czwartek o 19:20 Opublikowano Czwartek o 19:20 Teraz, OMEGATOR napisał(a): Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. Brzmi uczciwie
OMEGATOR Opublikowano Czwartek o 19:23 Opublikowano Czwartek o 19:23 2 minuty temu, Misiek napisał(a): Brzmi uczciwie Na Katedrę będzie 1
Misiek Opublikowano Czwartek o 19:27 Opublikowano Czwartek o 19:27 3 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Na Katedrę będzie O tak i ..... wino
CzasiU Opublikowano Piątek o 10:00 Opublikowano Piątek o 10:00 16 godzin temu, Vision95 napisał(a): Nie będzie chowania pod pazuche... 14 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. Jedna dla Ciebie dwie dla Miśka. 1 2
OMEGATOR Opublikowano Piątek o 18:49 Opublikowano Piątek o 18:49 (edytowane) 1 godzinę temu, Vision95 napisał(a): Tymczasem .... Memory fajf . Misiek. I wszystko jasne Edytowane Piątek o 18:50 przez OMEGATOR
Misiek Opublikowano Piątek o 19:13 Opublikowano Piątek o 19:13 23 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Memory fajf . Misiek. I wszystko jasne Naturlich
Rekomendowane odpowiedzi