Misiek Opublikowano Niedziela o 21:54 Opublikowano Niedziela o 21:54 Jako, że cennik już znany jedziemy z tematem spammingu przed zlotem temat spamu ogólnego zostaje zamknięty do zakończenia zlotu. Zacznę od tego: Jak przygotowania do zlotu ? Widzimy się łajzunie - niebawem Czekam na Wasze wypociny 1
CzasiU Opublikowano Niedziela o 22:08 Opublikowano Niedziela o 22:08 12 minut temu, Misiek napisał(a): Jak przygotowania do zlotu ? A elegancko, nic nie zrobiłem jeszcze xD 1
Jus-Tinka Opublikowano Niedziela o 22:14 Opublikowano Niedziela o 22:14 Hmm jak przygotowania... Do tego jeszcze kupę czasu, lepiej sprawdźmy co mi puka w kole
CzasiU Opublikowano Niedziela o 23:08 Opublikowano Niedziela o 23:08 52 minuty temu, Jus-Tinka napisał(a): Hmm jak przygotowania... Do tego jeszcze kupę czasu, lepiej sprawdźmy co mi puka w kole Wilgoć w oponie, woda zamarzła, kostki lodu się porobiły i jak jedziesz to pukają 1
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 05:29 Opublikowano Poniedziałek o 05:29 Ja do roboty wstaje a tam żywy lód ja jebie. jeszcze zaraz śnieg popada i lipton.
CzasiU Opublikowano Poniedziałek o 13:12 Opublikowano Poniedziałek o 13:12 7 godzin temu, Vision95 napisał(a): Ja do roboty wstaje a tam żywy lód ja jebie. jeszcze zaraz śnieg popada i lipton. 1
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Kibel niesamowity ale dajemy radę
CzasiU Opublikowano Wtorek o 14:40 Opublikowano Wtorek o 14:40 22 godziny temu, Vision95 napisał(a): Kibel niesamowity ale dajemy radę No wczoraj była tragedia, szkopy nic nie sypali. Ziomek jak jechał z Francji to pełno aut po rowach, ciężarówki tak samo połamane…
Vision95 Opublikowano Wtorek o 17:43 Opublikowano Wtorek o 17:43 jakoś dało się rade ale no było miejscami słabo. Ciul tam wtorek zaliczony jutro mały PIĄTEK
CzasiU Opublikowano Wtorek o 18:25 Opublikowano Wtorek o 18:25 42 minuty temu, Vision95 napisał(a): jakoś dało się rade ale no było miejscami słabo. Ciul tam wtorek zaliczony jutro mały PIĄTEK
Rekomendowane odpowiedzi