Moniczka Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Witam Z racji tego, że @Vision95 stwierdził, że z kolejnym Omegiem zbankrutujemy to padło na zakup Asteroida Dzień dobry 1.6 Easytronic #OpelOmegaTeam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 No fajne cacko. Tylko ta skrzynia nie bardzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Mam taką samą w Corsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Bleee. Tylko normalny manual . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zawsze mi się podobały te astry fajnie można je zrobić sobie w pakiecie jakimś st lub Irek albo opc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 6 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Bleee. Tylko normalny manual . Jak zmieniasz samemu biegi uwierz mi nawet to daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Fu Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 17 godzin temu, Dandi napisał(a): Zawsze mi się podobały te astry fajnie można je zrobić sobie w pakiecie jakimś st lub Irek albo opc Tylko znajdź jeszcze cały pakiet, a do 5d to już wogóle graniczy z cudem...zostają już laminaty które kosztują powoli jak kwintal pszenicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Myju myju gruzy zardzewiałe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 I Asteroid u mechanika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Dobre auta, naprawi się i będzie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 IMG_0919.mp4 jakość słaba ale troche ją ogarnąłem, znaczy przód bo pogoda nie pozwoliła na więcej, musze kupić pady i pasta mi się skończyła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 19 minut temu, Vision95 napisał(a): IMG_0919.mp4 2.25 MB · 0 pobrań jakość słaba ale troche ją ogarnąłem, znaczy przód bo pogoda nie pozwoliła na więcej, musze kupić pady i pasta mi się skończyła No widzę że będę miał zastępcę swojego jak dobrze lata lecą a ja już coraz starszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Wyłącz ten kompresor . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Wyłącz ten kompresor . dmuchałem z kurzu i akurat dobijał wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Nastąpiła ta piękna chwila w której NIC nie swieci się na desce Klapy wirowe kolektora usunięte na dobre! Astra rwie asfalt 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Chyba cię poniosło z tym rwie asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Przecież to demon prędkości Jest różnica jak przesiadasz się z 1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 42 minuty temu, Vision95 napisał(a): Chyba cię poniosło z tym rwie asfalt Pewnie poszedł podmuch wiatru jak ciężarówka wyprzedzała, stąd takie wrażenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Z górki się rozpędziłam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Moniczka napisał(a): Z górki się rozpędziłam Aaa, klasyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Może nie jest za szybka, za to dużo pali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Oj tam się czepiasz… ale ładnie wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniczka Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 I prowadzi się w koleinach nie to co Omega 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Vision95 napisał(a): Chyba cię poniosło z tym rwie asfalt Dej kobiecie ponieść się fantazji Psujesz wszystko.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 23 minuty temu, Moniczka napisał(a): I prowadzi się w koleinach nie to co Omega To fakt, żeby omegi tak jeździły jak te Astry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi