Skroba Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 23 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Schabowy i piwo Mam tak samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 W dniu 25.09.2023 o 20:26, OMEGATOR napisał(a): Jak dla mnie to z tego wszystkiego zdecydowanie Schabowy i piwo Tylko paprykarz szczeciński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): Tylko paprykarz szczeciński Jeśli już zakupiłeś to może być do schabowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 No już leży i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 13 godzin temu, Vision95 napisał(a): No już leży i czeka Adres znasz . Wysyłaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 10 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Adres znasz . Wysyłaj Nie pod puszczaj go bo wyśle lepiej niech do ciebie przywiezie osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Szybciej wyśle dpd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Aj tam, pociągiem się bujnę przez Wrocław i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Szybciej wyśle dpd. Niech nada samolotem do to we Wrocławiu odbierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Kurierska na Wrocław pociągiem, nadam wieczorem z rana odbierze …. Towar bezcenny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 36 minut temu, Vision95 napisał(a): Kurierska na Wrocław pociągiem, nadam wieczorem z rana odbierze …. Towar bezcenny Panie to jak znalazł. Moja żona codziennie pociągiem jeździ to może po drodze odebrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Panie to jak znalazł. Moja żona codziennie pociągiem jeździ to może po drodze odebrać I tu jest myśl perfekto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Ja się pytam gdzie jakieś pierwsze fotki ze spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 29 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Ja się pytam gdzie jakieś pierwsze fotki ze spota ? Proszę cię bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @Invalid useraleś dziwny nick zapodał.. nawet moja padlina na feldze spota się tutaj zawinęła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OMEGATOR Opublikowano 2 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @Dandi wróć z powrotem do starego nicku. Dzięki Wszystkim za miłe przyjęcie mnie mojej rodzinki i mojej złomegi. Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowe osoby. Pozdro i do zobaczenia. @Dandi dzięki za załatwienie mojego noclegu i za oprowadzenie po mieście. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 26 minut temu, OMEGATOR napisał(a): @Dandi wróć z powrotem do starego nicku. Dzięki Wszystkim za miłe przyjęcie mnie mojej rodzinki i mojej złomegi. Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowe osoby. Pozdro i do zobaczenia. @Dandi dzięki za załatwienie mojego noclegu i za oprowadzenie po mieście. Ciebie również było mi poznać i Twoja rodzinkę. Zapraszamy częściej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): @Dandi wróć z powrotem do starego nicku. Dzięki Wszystkim za miłe przyjęcie mnie mojej rodzinki i mojej złomegi. Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowe osoby. Pozdro i do zobaczenia. @Dandi dzięki za załatwienie mojego noclegu i za oprowadzenie po mieście. W końcu się "starszyzna" spotkała. Mam nadzieję, że nie był to ostatni raz. Pozdrowienia dla Was ...... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): @Dandi wróć z powrotem do starego nicku. Dzięki Wszystkim za miłe przyjęcie mnie mojej rodzinki i mojej złomegi. Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowe osoby. Pozdro i do zobaczenia. @Dandi dzięki za załatwienie mojego noclegu i za oprowadzenie po mieście. @OMEGATOR super się rozmawiało, tylko za krótko zdecydowanie, więc mam nadzieję, że niebawem będzie znów okazja do spotkania się i oczywiście wspólnego kielicha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi