Vision95 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 15 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Tylko żebyś jej nie przegrzał Damy radę mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Nie dokładaj za dużo do pieca. U mnie na razie gorąco ale pod wieczór ma padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 @OMEGATOR gorzej jak się @Vision95przegrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 @OMEGATOR a jak tam u siebie nadal remont domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Ten etap został zakończony. Teraz na spokojnie muszę ogarnąć po tym . Trochę przerwy i trzeba będzie działać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Nie dokładaj za dużo do pieca. U mnie na razie gorąco ale pod wieczór ma padać. noooo... Pod wrocławiem 28,5 Dojechałem już, Idę z Moniką na miasto zobaczyć i coś zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 No i wieczorem była burza jak zapowiadali . Nieźle popadało. Ale dziś od rana słoneczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Gdzie unie chmury i się zbiera na deszcz znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 25 i słoneczko grzeje. Babcia się rozruszała i dostała trochę paliwka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 A my dzisiaj ostatni dzień wolności. Jutro w niewolę idziemy ...Wysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 @Misiek ale za co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Za całokształt ;)Wysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Pojebało z takimi wakacjami .... to too tak... @OMEGATOR 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 I ja to szanuje . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Niedziela w miarę udana coś się dzieje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 A wy co tak ucichli jak kiełbasę zobaczyli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Koniec sielanki urlopowej. Jutro do roboty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 A my lecimy dalej, dzisiaj Oświęcim @OMEGATOR chujnia z tego wszystkiego wyszła bo ty w pracy, plany się zmieniły.. Chyba, że do ciebie na warsztat na chwile wpadnę:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będzie jeszcze okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 4 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będzie jeszcze okazja. Tak @OMEGATORdawaj na 29 września do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 49 minut temu, Dandi napisał(a): Tak @OMEGATORdawaj na 29 września do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 @OMEGATORnie ma co się zastanawiać tylko wpisuj się na listę i się widzimy weekend od 29 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Dawaj poki miejsca jeszcze są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 @Dandi nie podkręcaj mnie. Co po niektórzy wiedzą że czasem potrafię wpaść nawet na jeden dzień choć by do Torunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi