Jus-Tinka Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Same nygusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 O to to, żeby chociaż któryś się zapytał może czy pomóc, to żodyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 25 minut temu, CzasiU napisał(a): O to to, żeby chociaż któryś się zapytał może czy pomóc, to żodyn... Jooo tylko ino do siebie, albo spod siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 26 minut temu, CzasiU napisał(a): O to to, żeby chociaż któryś się zapytał może czy pomóc, to żodyn... E tam marudzisz. Przynajmniej się czegoś nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 42 minuty temu, Misiek napisał(a): E tam marudzisz. Przynajmniej się czegoś nauczysz Haha, ale jakim psychicznym kosztem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 No to jestem na urlopie. Omega dojechała 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 O to to to. Ja już po urlopie i dopiero długi weekend wolny na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): No to jestem na urlopie. Omega dojechała Chyba C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): No to jestem na urlopie. Omega dojechała Już gdzieś dziś widziałem te fotoa no tak kolega mi wysłał że dojechał miłego urlopu @OMEGATOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nie spać. Szkoda dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nie śpimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Od 9 nie śpięale za to posiedziałem po piłem grilowałem i przede wszystkim z super ludźmi których się zna wiele lat i nigdy nie zawiedli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 No i elegancko. Dzisiaj odpoczywać bo to kurde nie ma lipy.. Jutro już Pon.. tylko dla @OMEGATOR dalej sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ja dziś znów na małą imprezkę ale do parku na zakończenie wakacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 No my jeszcze w fazie myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 My do Rowów dzida na rybęWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jest akceptacja, Czekamy na mamę i braci i lecimy też nad morze ale gdzie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ja też dzisiaj jadę na rozładunek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ja zaraz na obiadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 12 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Ja zaraz na obiadek. To smacznego życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jest akceptacja, Czekamy na mamę i braci i lecimy też nad morze ale gdzie nie wiem My już na miejscu w Rowach. Jeszcze trochę i ryba z frytami na ruszt wpadnieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ja zaraz na obiadek. SmacznegoWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 My już wróciliśmy, też była rybka elegancko Ale ja z trawą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 9 minut temu, Vision95 napisał(a): My już wróciliśmy, też była rybka elegancko Ale ja z trawą:D W sensie z glonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 nie no elegnacko jakaś surówa marchewka i coś tam jeszcze? Ty a ty nie na rozładunku dzisiaj powinieneś być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi