OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 Dzień dobry. Takie tam cudo stoi w garażu. 91r. C20NE. Przyjechało w 2005r. Jeden właściciel w de i od tamtej pory ja drugi właściciel. I tak już do końca życia mojego albo jej 3
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Zdradź więcej info o niej Już dawno sprzedana 1
Misiek Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 2 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Już dawno sprzedana Stary już jestem ........... 1
Vision95 Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 Ostatnimi czasy chciałem Omege A, ale to kosztuje więcej jak worek pszenicy ....
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 11 minut temu, Vision95 napisał(a): Ostatnimi czasy chciałem Omege A, ale to kosztuje więcej jak worek pszenicy .... Sprzedałem za dwa worki owsa.
Dandi Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 25 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Dzień dobry. Takie tam cudo stoi w garażu. 91r. C20NE. Przyjechało w 2005r. Jeden właściciel w de i od tamtej pory ja drugi właściciel. I tak już do końca życia mojego albo jej W takim korze taka kombi robię teraz ale Irek 4.0 od Poczuj Klasyka troszkę inaczej są nadkola błotników zrobione tylnie nie są na prosto
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 Teraz, Dandi napisał(a): W takim korze taka kombi robię teraz ale Irek 4.0 od Poczuj Klasyka troszkę inaczej są nadkola błotników zrobione tylnie nie są na prosto Z tyłu na okrągło jak w Senatorze B. Widziałem się z tym gościem na zeszłorocznym Rajdzie Koguta. Był Omegą 3000 Monzą i Omegą Lotus.
Dandi Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 3 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Z tyłu na okrągło jak w Senatorze B. Widziałem się z tym gościem na zeszłorocznym Rajdzie Koguta. Był Omegą 3000 Monzą i Omegą Lotus. Zgadza się na tego trochę w Łowiczu muzeum otwiera na styl w Oławie
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 No w Oławie już tuż tuż. Czekam z niecierpliwością. I na prawdę będzie co oglądać.
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 Tego stz też widziałem. Był chłop na OE trochę czasu. Nie wiedziałem tylko że to u Ciebie robione było.
Dandi Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 Właśnie u Miłosza też już jest spora kolekcja na FB ma stronę swoją napisałem u żeby tu wbijał i się pochwalił
Dandi Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 Teraz, OMEGATOR napisał(a): Tego stz też widziałem. Był chłop na OE trochę czasu. Nie wiedziałem tylko że to u Ciebie robione było. Na OE sam osobiście go namówiłem żeby temat założył ją z nim cały czas na łączach i na bieżąco wiem co kupuję i ma teraz kupił senatora Ori V8
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 Z tego co widziałem to ma parę fajnych furek. Jednak Vena ma chyba dużo więcej.
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 No to jedziemy dalej z moją OA. 2010r pierwszy remont. 2
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 Przed remontem wpadły wszystkie ciemne szyby i bixenon (własnej roboty) +wycieraczki na lampy. W trakcie listwy grill i relingi w polerce. 3
OMEGATOR Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Wpadło też Recaro z OB okleina ala carbon i kiera Opel sport. Edytowane 2 Lipca 2023 przez OMEGATOR 1
OMEGATOR Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Opublikowano 3 Lipca 2023 No i ja wcześniej montowałem Digitala niż @Misiek Dla potomności to kostki pasują od zwykłych zegarów jednak rozłożenie pinów już nie. 3
Misiek Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 Tak z ciekawości zapytowytuje Czy pojemność baku Omegi A jest taka sama jak B tj 75 litrów. Tak wiem, że digital jest wyskalowany do 75l. Pytam, bo być może będę musiał zaopatrzyć się w pływak z OA
OMEGATOR Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Opublikowano 3 Lipca 2023 Raczej tak. Jak jadę na urlop i tankuje do pełna do pierwszego odbicia to na digitalu mam 74 litry . 1
Misiek Opublikowano 4 Lipca 2023 Opublikowano 4 Lipca 2023 A rezerwa jak jest pokazana wtedy na digitalu ?Wysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka
OMEGATOR Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Opublikowano 4 Lipca 2023 Pokazuje do 6ciu litrów. Poniżej migają dwie kreski. Testowałem to na początku i faktycznie jakoś tak było tego paliwa. 1
Rekomendowane odpowiedzi