Vision95 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Lecim z tematem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Dość stare Ale fajne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Coś ode mnie, coś co trzepie korniki z nadkoli Typiara ma tak vixiarski głos, że lepiej nie mogli trafić z głosem pod tą nutę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Kogut napisał(a): Coś ode mnie, coś co trzepie korniki z nadkoli Typiara ma tak vixiarski głos, że lepiej nie mogli trafić z głosem pod tą nutę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) https://youtu.be/PoUOu7Vhdxg?si=mCovHJN6gIn5IdUy Edytowane 3 Września 2023 przez Dandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Tak nostalgicznie Lata 90-te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 A ja wrzucę coś z naszego podwórka, też lata 90te. Tutaj akurat przyspieszone pod Polish Eurobeat Ogólnie mało osób zna tego typu piosenki i czasami się zastanawiam dlaczego. Przestudiowałem prawie cały Polski Power Dance i naprawdę w latach 90tych trzymał on bardzo wysoki poziom, a mam wrażenie że został prawie całkowicie zapomniany 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 14 minut temu, CzasiU napisał(a): Ogólnie mało osób zna tego typu piosenki i czasami się zastanawiam dlaczego. Przestudiowałem prawie cały Polski Power Dance i naprawdę w latach 90tych trzymał on bardzo wysoki poziom, a mam wrażenie że został prawie całkowicie zapomniany Zgadza się. było trochę tego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Jedna z moich ulubionych Zwróćcie uwagę na teledysk (wizualizacje i wstawianie osoby w tło), a przypomnę że to Polska 1997 rok wtedy to był 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Wiedziałem że tak będzie... teraz nocka nie przespana od 3h katuje Polski Power Dance i Eurodance Tak btw. kto kojarzy ten klasyczek Power Dance'owy Ciekawostka: W teledysku wystepuje Katarzyna Zawadzka późniejsza wokalistka zespołu "La Strada" która również tworzyła muzykę Power Dance/Eurodance i disco-polo. Występowała w przeszłości również w teledyskach Bayer Full "Majteczki w kropeczki" i Din Dong "Kasiu jasnowłosa" jako tancerka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi