Wąski Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Wybiera się ktoś ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 @s_mama_iwy @Dr Fu dacie radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 No zobaczymy... @Wąski a Ty będziesz? Skontaktuj sie ze mna na fb to moze sie zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Grupę TNR znamy dosyć dobrze. Zwłaszcza głównego organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Mamy całe 2 km, bo mieszkamy obok miejsca wydarzenia. Więc na lajcie byśmy podjechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 No zobaczymy... [mention=52]Wąski[/mention] a Ty będziesz? Skontaktuj sie ze mna na fb to moze sie zgadamy. Był plan jechać mam jakieś 130km tylko ekipa mi się wysypała trochę i w 2 osoby trochę słabo jechać za drogie koszty paliwa by były jak ktoś by się znalazł żeby był pełny samochód to z chęcią pojadę Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Daj znać jeśli się zdecydujecie.. bo nie mieliśmy w tego planach. Mamy 2 km więc możemy w każdej chwili podjechać. Ale jakbyś nie jechał to My do późnego wieczora walczymy z mieszkaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Daj znać jeśli się zdecydujecie.. bo nie mieliśmy w tego planach. Mamy 2 km więc możemy w każdej chwili podjechać. Ale jakbyś nie jechał to My do późnego wieczora walczymy z mieszkaniem. Ok to powodzenia i dam znać Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi