Tazz Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja 17 godzin temu, Misiek napisał(a): Bez foto się nie liczy. Także rozbieraj jeszcze raz i rób foto..... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Nie Ale jak będzie jakiś zastrzyk dodatkowej gotówki to będę zmieniał glosniki to porobię zdjęcia 1
Tazz Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja A dzisiaj z racji wolnego czasu musiałem się zająć jedna ważna rzeczą, która nie działała już jakiś czas... Ale od początku mała demolka: Później wytarganie winowajcy: Miejsca mało i trzeba było poluzować cały przedni pas od góry... W pudelku nowy a obok stary: No i żeby zamontowac to dobrze musiałem robić to dwa razy bo obudowa nowego wiatraka była jakby trochę mniejsza od orginalu i na "chama" ciężko było ją dobrze założyć.. Do tego urwał.sie jeden języczek od obudowy. Więc przekręciłem nowy wentylator do starej obudowy i wszystko weszło jak w masełko później poprowadzić kable tak jak były fabrycznie (czyli dookoła wiskozy dolem no i pozniej do gory do złącza Finalnie sprawa załatwiona i wszystko działa więc kolejna rzecz z listy "do zrobienia" można odhaczyć 2
Tazz Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Takie tam grzebanie z nudów żeby w nocy było nowocześniej Narazie tylko przod, z tyłu bedzie jak znowu znajdzie sie chwila mnie się podoba 3
Vision95 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Co to jest i gdzie. Kupiłeś ? Światłowód ? Bo led to nie jest i na jakie napięcia to działa, potrzebuje takie coś z napięciem na 24v Edytowane 17 Czerwca przez Vision95
Tazz Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Vision95 napisał(a): Co to jest i gdzie. Kupiłeś ? Światłowód ? Bo led to nie jest i na jakie napięcia to działa, potrzebuje takie coś z napięciem na 24v Tak, jest to światłowód led el-wire, kupiłem na alledrogo, Widzę że na 24V też są dostępne np: https://allegro.pl/oferta/swiatlowod-do-samochodu-el-wire-czerwony-5m-24v-13253408553 Tylko musisz sobie dobrać kolor i długość. Ja kupiłem 4x po 1metr do drzwi i 1x 2metry w kokpit i podłączałem się pod podświetlenie przełączników w drzwiach Edytowane 17 Czerwca przez Tazz 1
Tazz Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca 24 minuty temu, Vision95 napisał(a): Dzięki byku Spoko byku
Tazz Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca No i nie wytrzymałem, musiałem dokończyć 4
Vision95 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Mocno to świeci? Rozświetla to auto w środku czy tylko świecący pasek jest. ??
Misiek Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca To tzw ambient light ...Swoją drogą fajnie to wyglądaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Tazz Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca 2 godziny temu, Vision95 napisał(a): Mocno to świeci? Rozświetla to auto w środku czy tylko świecący pasek jest. ?? Nie rozświetla tylko widać że się świeci, nie razi po oczach w nocy a w dzień tego nie widać
Tazz Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca 13 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Panie. Tu jest jakby luksusowo. Exclusiw
Tazz Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Panowie i Panie potrzebna pomóc w wyborze: Czarne 20240629_130308.mp4 Czy białe Bo nikt mi nie powie ze czarne jest czarne a białe jest białe 3
Tazz Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Zapomniałem dodać że nakladki na lusterka też będą czarne 2
Tazz Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca No to misja wykonana Tak to działa i wygląda 20240630_202621.mp4 Aczkolwiek nie obyło się bez małej straty... Nawet nie wiem kiedy i jak ale pękło. Jutro za to będą oba nowe wkłady 3
Tazz Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca 17 godzin temu, Misiek napisał(a): Nawet fajnie się to prezentuje Brawo Ty Dzięki 1
Tazz Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca Dzisiaj znowu trochę czasu wolnego to i żonowóz doczekał się polerki No i oczywiście jak tylko skończyłem polerować i miałem nakładać wosk to zaczął padać deszcz... Przynajmniej widać efekt polerki odrazu jak przestanie padać i wyschnie to jeszcze wosk położę Ps. Lusterka w passacie od poniedziałku mają nowe wkłady 2
Tazz Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca No i skończone Podoba mi się efekt przy okazji żonowóz oznaczony To wymysl żony 2
Rekomendowane odpowiedzi