Tazz Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Opublikowano 9 Listopada 2024 27 minut temu, Misiek napisał(a): Jak się tym jeździ ? W sumie to bardzo fajnie, w środku dużo miejsca, z zewnątrz male wymiary - wszędzie się wciśnie. Co jeszcze chcesz wiedzieć?
Misiek Opublikowano 9 Listopada 2024 Opublikowano 9 Listopada 2024 W sumie to bardzo fajnie, w środku dużo miejsca, z zewnątrz male wymiary - wszędzie się wciśnie. Co jeszcze chcesz wiedzieć? A jak z częściami i ich cennikiem ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Tazz Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Opublikowano 9 Listopada 2024 Mechanika dostępna (to jest na toyocie yaris) więc i ceny toyotowe, co do elementów zewnętrznych to też są ale ceny są wyższe niż do globalnych samochodów
OMEGATOR Opublikowano 10 Listopada 2024 Opublikowano 10 Listopada 2024 23 godziny temu, Misiek napisał(a): Jak się tym jeździ ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Jak cinquecento 2
Tazz Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Opublikowano 10 Listopada 2024 3 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Jak cinquecento Zupełnie inna liga jeździłem tez cienkim a dzisiaj kolejna zmiana na zimówki, tym razem u mamy A moje dalej na letnich jak to mówią "szewc w dziurawych butach chodzi" 3
OMEGATOR Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 Całe szczęście mam tylko zimówki do Tygrysicy I już zamontowane. Reszta cały czas lato ma założone. 1
Tazz Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Opublikowano 11 Listopada 2024 3 dzień wolnego, święto, imieniny więc będąc w ferworze wymieniłem też koła u siebie Lato out Zima in I przy okazji podładowałem też akumulatory w samochodach No i coś na przyszły sezon owiane nutą tajemnicy 3
Tazz Opublikowano Sobota o 16:31 Autor Opublikowano Sobota o 16:31 Jakby tu zacząć... A więc po 2 miesiącach męczenia kolega z pracy kupił ode mnie Passata za odpowiednią cenę W połowie grudnia kupiłem kolejnego w swoim życiu opla a mianowicie pomniejszona zafire a raczej powiekszona corse czyli merive Za dużo zdjęć nie mam bo brudna a pogoda nie pozwala za bardzo na umycie, ale na przystrojenie świąteczne można sobie pozwolić A pierwszego stycznia wymienilem sobie olej z kompletem filtrów Do wymiany filtra kabinowego potrzebna jest demolka Ale udało się 03.01.25r auto oddałem na wymiane rozrządu, przy okazji wymieniona została manszeta przegubu i uszczelniacz przy skrzyni Dzisiaj wymieniłem opony na nowe wielosezony zeetex 3
Misiek Opublikowano wczoraj o 09:56 Opublikowano wczoraj o 09:56 Super. Gratki zakupu. Życzę bezawaryjnej eksploatacjiWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
OMEGATOR Opublikowano wczoraj o 11:38 Opublikowano wczoraj o 11:38 Stara miłość nie rdzewieje Kolejny Opelek. Niech służy bezawaryjnie. 1
Tazz Opublikowano wczoraj o 17:37 Autor Opublikowano wczoraj o 17:37 7 godzin temu, Vision95 napisał(a): Nie mów, że 1.6 105 koni :X Dokładnie Z16XEP czyli 105 koni 5 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): Stara miłość nie rdzewieje Kolejny Opelek. Niech służy bezawaryjnie. No właśnie to była najfajniejsza opcja z aut które oglądałem 7 godzin temu, Misiek napisał(a): Super. Gratki zakupu. Życzę bezawaryjnej eksploatacji Dzięki 1
Vision95 Opublikowano wczoraj o 17:48 Opublikowano wczoraj o 17:48 10 minut temu, Tazz napisał(a): Dokładnie Z16XEP czyli 105 koni No właśnie to była najfajniejsza opcja z aut które oglądałem Dzięki Współczuje
Tazz Opublikowano wczoraj o 18:58 Autor Opublikowano wczoraj o 18:58 Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Współczuje Opowiadaj co i jak to i tak przelotnie ale chętnie się dowiem
Misiek Opublikowano wczoraj o 19:26 Opublikowano wczoraj o 19:26 1 godzinę temu, Tazz napisał(a): Dokładnie Z16XEP czyli 105 koni Ja co prawda też miałem 1.6 ale XEL. Było to w Asterce z 95 roku. Miała 101 KM. Czysta benzyna. Była bodajże 4 lata z nami. Z silnikiem zero problemów. Różnica w tej grupie silnikowej to m.in. ilość kucy i moment obrotowy. Konstrukcja troszkę inna 2
Vision95 Opublikowano wczoraj o 19:44 Opublikowano wczoraj o 19:44 44 minuty temu, Tazz napisał(a): Opowiadaj co i jak to i tak przelotnie ale chętnie się dowiem Na sam początek spalanie 8.0 przy zerowym przyspieszeniu. To tak na początek 1
Tazz Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 12 godzin temu, Vision95 napisał(a): Na sam początek spalanie 8.0 przy zerowym przyspieszeniu. To tak na początek To akurat najmniejszy problem bo po ostatnich samochodach to meriva jest ekonomiczna Po mieście: - Mercedes około 15 - Passat okolo 14 - Zafira około 13 (ale był gaz) 2
Vision95 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ważne żeby te zdechłe klapy się psuły i cicho chodził. Jak głośno zacznie pukać to ssący do klejenia ale to temat taki na spokojnie do ogarnięcia. Generalnie auto jeździ ale żre olej. Wal jej płukanki na pół h co Wymianę i nawet nie żałuj.
Rekomendowane odpowiedzi