OMEGATOR Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Ło panie. Teraz wygląda jak W8 No może oprócz tego tylnego błotnika 1
Misiek Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Muszę się przyczepić. Czy tylko ja mam wrażenie, że tył jest niżej. Mała przerwa między nadkolem a opona. Z tyłu oczywiście Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Tazz Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia 20 minut temu, Misiek napisał(a): Muszę się przyczepić. Czy tylko ja mam wrażenie, że tył jest niżej. Mała przerwa między nadkolem a opona. Z tyłu oczywiście No właśnie jest niżej z tyłu, sprężyny są od nowości więc 22 lata już mają, pewnie uklepaly się już porządnie mam dwa wyjścia: Podnieść tył albo obniżyć przód Ewentualnie zostawić jak jest
Tazz Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia No i jeszcze wpadł dzisiaj taki mały mod: Ale żeby to zrobić była mała demolka Przy okazji wymieniłem żarówkę podświetlenia zapalniczki 3
Misiek Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Hmmm.... Nie za duży amperaż do ładowania smartfona w gnieździe USB ?
Tazz Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia 9 godzin temu, Misiek napisał(a): Hmmm.... Nie za duży amperaż do ładowania smartfona w gnieździe USB ? Jeśli sugerujesz się napisami na dole to jest to sumaryczny amperaż dla obu gniazd, czyli 2 x2.4A (przynajmniej tak było na aukcji napisane) aczkolwiek jeszcze nic pod to nie podłączyłem jak będę gdzieś w dalszej trasie to dopiero sprawdzę czy i jak to działa
Tazz Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja W majówkę coś tam się porobiło Czyszczenie Podklad i malowanie No i jak widać robiłem też podkład pod koste brukowa na wjeździe do "garazu". Teraz czekam na podsypke i zamówiona kostkę. Jak dobrze pójdzie to w weekend będę kończył a jak nie to w przyszłym tygodniu 3
OMEGATOR Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja No kurła . Pastuch TDI bez haka to nie pastuch To musi targać przyczepki. 1
Tazz Opublikowano 7 Maja Autor Opublikowano 7 Maja 11 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): No kurła . Pastuch TDI bez haka to nie pastuch To musi targać przyczepki. To nie TDI ale kombi i hak musi być czekam na wiązkę i jak zrobię podjazd to to odrazu zabiorę się za hak A dzisiaj taki przebieg wskoczył 2
Tazz Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja A więc tak, na początku był haos Na podwórku i przed domem. Ale po dwóch dniach roboty jest już jakoś inaczej Przed domem ułożone płyty ażurowe i zasypane podsypką A na placu Wybrukowane, zostało jeszcze trochę roboty z wykończeniem ale to na spokojnie. Jak obiecałem, tak zrobiłem jak tylko zrobię kostkę to odrazu wleci hak na swoje miejsce Trochę zabawy z wiazka było ale już ogarnięte i działa jak należy i wygląda finalnie tak jak powinien wyglądać passat w kombi Dzisiaj na przegląd i do urzędu 3
Misiek Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Pięknie Panie. Ten gościu na zderzaku to musie mieć przeyebane 2
Tazz Opublikowano 18 Maja Autor Opublikowano 18 Maja W dniu 13.05.2024 o 11:10, Misiek napisał(a): Pięknie Panie. Ten gościu na zderzaku to musie mieć przeyebane Jeszcze nie słyszałem żeby narzekał
Vision95 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Ładnie z tym hakiem, miałeś go w dowodzie czy będziesz wbijał ?
Misiek Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 10 godzin temu, Tazz napisał(a): Jeszcze nie słyszałem żeby narzekał Mi pisał co innego na PW A tak na poważnie fajnie działasz. Daj znać jak poszło ... 1
OMEGATOR Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 5 godzin temu, Vision95 napisał(a): Ładnie z tym hakiem, miałeś go w dowodzie czy będziesz wbijał ? Kubuś dwa posty wyżej napisane. " Dzisiaj na przegląd i do urzędu" 2
Tazz Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja 15 godzin temu, Vision95 napisał(a): Ładnie z tym hakiem, miałeś go w dowodzie czy będziesz wbijał ? Jak pisałem tak zrobiłem, czyli w poniedziałek byłem na przeglądzie i w urzędzie i od ręki wszystko załatwione niby miałem 30 dni na wbicie haka w dowod ale że stacje mam w pobliżu pracy to wracając z roboty od razu podjechałem, urząd też jest nie daleko a w poniedziałki otwarty do 18 to też podjechałem a teraz tandem stoi na podwórku I czeka na jutrzejszy wyjazd 2
Tazz Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja No i w weekend wpadła kolejna modyfikacja uprzyjemniająca jazdę i nie tylko 1
Tazz Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Wczoraj było trochę czasu wolnego więc zabrałem się za przeciekające drzwi pasażera (standard w passatach - we wszystkich drzwiach ) rozbieranie Między blachą a drzwiami jest uszczelka, która parcieje i nie spełnia już po latach swojej funkcji Ale od czego są uszczelki okienne No i finalnie po wymianie : Przy okazji jak czekałem na klucze aż kolega mi odda żeby odkręcić zamek (jest na śruby spline ) podłączyłem w drzwiach pasażera kierunkowskaz w lusterku jako że z tyłu w drzwiach za pasażerem już wymieniłem uszczelkę to została tylko strona od kierowcy przód i tył. Będzie wolne to się pomajstruje 4
Tazz Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja Dawno o nim nic nie pisałem bo w sumie tylko eksploatacja, w kwietniu jedynie zmieniłem olej i zrobiłem przegląd. A tak to wozi mnie w ciepłe dni a dzisiaj wskoczyły takie cyferki na liczniku 3
Tazz Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Dzisiaj uszczelniałem drzwi kierowcy i podłączałem kierunek w lusterku ale czasu było mniej i nie zdążyłem zdjęć zrobić... ale w sumie wyglądało to tak samo jak po stronie pasażera 1
Misiek Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Bez foto się nie liczy. Także rozbieraj jeszcze raz i rób foto..... Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Tazz Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Teraz tylko zamówić kierunki w lusterka bo ori świecą bardzo słabo...
Rekomendowane odpowiedzi