Vision95 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 No już pod domem stoję zaraz się ogarniam i będę się odzywać haha
Vision95 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Mały update. Wymieniony olej w dyferencjale plus w skrzyni biegów, Poprawione masy i w sumie to tyle, Dalej jeździ złomek, chociaż patrząc na nią od spodu nie wiem jak długo... Wszystko rude ale to może jak zrobi się cieplej coś się pomyśli.. Jutro będzie 2 lata w posiadaniu 3
Vision95 Opublikowano Poniedziałek o 17:37 Opublikowano Poniedziałek o 17:37 Omcia sprzedana. Dalej temat będzie kontynuował nowy właściciel 1
Misiek Opublikowano Poniedziałek o 17:45 Opublikowano Poniedziałek o 17:45 7 minut temu, Vision95 napisał(a): Omcia sprzedana. Dalej temat będzie kontynuował nowy właściciel Czyli dalekie ..... niebawem
Matin02 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Siemanko wszystkim, jak nieliczni wiedzą na moje 19 urodziny kupiłem sobie mojego sedana a że zbliżają sie moje 24 to postanowiłem że tym razem bedzie to kombi i w dodatku w dieslu, akurat tak sie złorzyło że Kuba sprzedawał swoje dokładnie w takiej konfiguracji jak chciałem. O aucie niema co opowiadać za dużo bo większość jest opisa wcześniej. Na dzień zakupu było to zwykłe poprawne kombi dość mocno zmęczone wizualnie 1
Matin02 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Messenger_creation_1646355059729679.mp4 2
Matin02 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jako iż jestem w gorącej wodzie kąpany na drugi dzień po zakupie nabyłem od znajomego alufelgi 17 Edytowane 4 godziny temu przez Matin02 2
Matin02 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Przyszły święta a że jak święta to i za dużo wolnego czasu więc długo nie myśląć równo tydzień od zakupu za samego rana pojechałem do garażu, A owocem tego wyjazdu jest: - Załorzenie nowych kół - Polerka przednich i tylnich lamp - Usunięcie zbędnych naklejek z samochodu - Pozbycie się starej foli z jednej z szyb -Lakierowanie oraz montaż mojego starego zderzaka z sedana (ze względu na dokladkę) - Zmiana grilla z niepasujacego polamanego irka na grill Kamei który kiedyś jeździł w sedanie - Kto mnie zna ten wie że ja nie moge jeździć cichym samochodem więc został zrobiony pełny przelot 3 cale do połowy samochodu i od połowy 2.5 cala (miał być duplex ale nie starczyło materiału) - Jakieś duperele jak poprawa spasowania elementów z przodu przy okazji montażu zderzaka,odpadający boczek kierowcy Sporo pracy którą skończyłem mocno po północy ale warto było Messenger_creation_5A5BD57F-B166-46A9-AECC-84C69349C26D.mp4 Messenger_creation_850F999C-4A32-4AD1-9012-5F852C5C5A9E.mp4 3
Vision95 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Luks, dobrze że się nie marnuje. Nie zarżnij tylko 1
Marros Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Samochód znany w klubie i fajnie, że kolejnym właścicielem jest osoba z klubu. Niezły progress zmian jak na tydzień posiadania samochodu Az strach pomyśleć co będzie dalej, chyba całkowita renowacja A i na pełnym przelocie bardzo ładnie brzmi kombiacz 1
Rekomendowane odpowiedzi