maniack Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Witajcie mam pytanie odnośnie demontażu czujnika poziomu oleju w omedze 2,6v6 przestał pokazywać poziom oleju macie jakieś pomysły jak to zrobić . Może ktoś posiada takowy czujnik na sprzedaż . Pozdrawiam
Vision95 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Na szybko może da się przewody zmostkować, żeby błędu nie waliło, @Misiek@Frytek98 Edytowane 9 Listopada przez Vision95 1
Misiek Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 8 godzin temu, Vision95 napisał(a): Na szybko może da się przewody zmostkować, żeby błędu nie waliło, @Misiek@Frytek98 Myślę że tak. Działa to na tej samej zasadzie jak czujnik poziomu w zbiorniczku wyrównawczym. 1
maniack Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada Na chwilę obecną jest wywalony całkiem i jeszcze nie wkurza na tyle kontrolka ,że da się żyć w razie coś narazie zmostkuje tak jak piszecie ,a w przyszłości wymienię na nowy lub używany jak się trafi . Dziękuję bardzo za pomoc
Vision95 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Pewnie przy wymianie oleju. Tylko musisz pamiętać 1
Misiek Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Czujnik poziomu jest w misce olejowej. A wtyczka do tego czujnika jest przymocowana od spodu zawleczką. Także trzeba dolną miskę odkręcić aby go wymienić 1
maniack Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada Misiek dziękuję Ci bardzo na taką odpowiedź czekałem pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi