Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy się chwała tymi autami 🙂 to pomyślałem, że też wrzucę mojego małego byczka. 

Co prawda więcej stoi jak jeździ, w roku z 500 km się zrobi w okol komina, ale marzenia są po to, żeby je spełniać. 

Jak to się mówi szczęśliwy posiadacz od 2021 roku i tak to leci 🙂

Oryginalnie czarna i dalej czarna jest, tyle, że z racji tego że lubię wozy oklejać to oklejona jest w mało spotykany czarny diament. Ilość bliku jest niesamowita i fenomenalna. 

Auto wbrew pozorom to jest konstrukcyjnie tak proste, że większość rzeczy się robi bez potrzeby posiadania podnośnika 🙂 - na dzień dzisiejszy. 

Podsumowanie :

5.7 ls1 fabrycznie 350 kucy(aktualnie koło 400)

Wymieniony cały układ wydechowy na magnaflow

Poliuretany po całości

Oświetlenie LED przód i tył nawet w fabrycznych lampach.

Wymieniona tapicerka na nówkę.

car audio póki co nie planuje, bo dźwięk V8 jak o V6 z omegi(ostatnio) mi wystarcza

Prześwit podniesiony z 5 cm na 8 cm bo nie szło jeździć.

Coś tam jeszcze pozmieniałem, ale nie pamiętam 🙂

Veciu-6.jpg

Veciu-43.jpg

Veciu-40.jpg

Veciu-4.jpg

Veciu-6-1.jpg

Veciu-14.jpg

Veciu-15.jpg

Veciu-23.jpg

Veciu-39.jpg

• Lubię to 3
Opublikowano

Piękny widok. W sumie to by pojeździł nią. LS do omegi by podszedł. Gratki i bezawaryjności

Opublikowano

Zapraszam do Wielkopolski 🙂 to zrobimy rundę, tak nawiasem mówiąc.. to GM w tym czasie był Opel, więc tak jakby to wbrew pozorom jest z tej samej stajni 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano
6 godzin temu, OMEGATOR napisał(a):

O panie. Ale to daje po oczach. 

Piękna. Manual czy automat ?

Automat 🙂 4 biegi 🙂 w sumie nie wiem, który jest bardziej niebezpieczny czy manuał czy automat. Ale nauczyło mnie auto pokory, bo przy tej masie i mocy jest czasami nieobliczalne 😛

Opublikowano

Jak dla mnie chyba najpiękniejsza Vetta :konik: pokaz zdjęcia środka  🙂 tez bym chyba audio nie robił  😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.03.2025 o 06:31, Tazz napisał(a):

Jak dla mnie chyba najpiękniejsza Vetta :konik: pokaz zdjęcia środka  🙂 tez bym chyba audio nie robił  😄

Początkowo chciałem kupić Camaro 2012 Europę z V8, ale patrząc na sylwetki obu aut zdecydowałem, że jednak Veta to jest Veta. Najmocniejsze auto wcześniej miałem tylko peugeota 3.0 407 w coupe i przeskok był gigantyczny. Dźwięk jak zagrał silnik i w środku amerykańska wygoda robi swoje. Siedziałem w mustangach itp. ale to jest comfort moc i frajda. W środku trochę jak w samolocie i chyba za sterami podobnie niebezpiecznie. Auto jest tak nieobliczalne, bo skrzynia i kontrola trakcji ze sobą tak wspaniale nie współgra. Więc trzeba brać na to poprawkę. Nie wiem jak wcześniej ale ja jestem tym użytkownikiem, który jej nie pałuje 🙂 no chyba, że wbije się na lotnisko 🙂 to inna sprawa. Ale publicznie nic i nigdy

• Lubię to 1