LaLiK Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Witam, Wie ktoś gdzie jeszcze można zdobyć lotkę do sedana B FL, ale nie ori tylko laminat ? Irmiego są w okropnych cenach (Allegro ponad 1k cebulionów) a na TBF nie ma lotek do sedana. Chodzi mi konkretnie o taką jak u @Vision95
Vision95 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 1 minutę temu, LaLiK napisał(a): Witam, Wie ktoś gdzie jeszcze można zdobyć lotkę do sedana B FL, ale nie ori tylko laminat ? Irmiego są w okropnych cenach (Allegro ponad 1k cebulionów) a na TBF nie ma lotek do sedana. Chodzi mi konkretnie o taką jak u @Vision95 Ładne dupsko, pisz do Krzysztof Niedziółka. on chyba ma IRMSCHER jednoczęściowy albo stz trzyczęściowy
Jus-Tinka Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Ładne dupsko, pisz do Krzysztof Niedziółka. on chyba ma IRMSCHER jednoczęściowy albo stz trzyczęściowy albo do Czaplickiego
Vision95 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Tylko nie wiem czy widziałeś, moja pieje do góry bardziej jak Prodrive, IRMSCHER wydłuża auto
LaLiK Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca @Vision95, tak wiem. CCC CCC - Cena Czyni Cuda. 1
Vision95 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Może da się coś przy tym porzeźbić żeby było lepiej ale nie wiem. Ja tego nie montowałem
Misiek Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 4 godziny temu, Vision95 napisał(a): moja pieje do góry Nie w tym miejscu przyklejona. Prawie na równi z górną krawędzią tylnych lamp na klapie tak mi się wydaje powinno być.
Misiek Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 5 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): albo do Czaplickiego On ma laminaty ale puste w środku - niepełny odlew. Ciężko to później przykleić bo nie ma właściwej powierzchni aby złapać. Musi być pełny odlew 1
Vision95 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 21 minut temu, Misiek napisał(a): On ma laminaty ale puste w środku - niepełny odlew. Ciężko to później przykleić bo nie ma właściwej powierzchni aby złapać. Musi być pełny odlew Można ja zalać jakąś żywicą i będzie pełna. Najmniejszy problem. A rogi chyba nie pasują dlatego tak wklejona. Może delikatny szlif albo coś i by pomogło
Mich1312 Opublikowano Piątek o 22:00 Opublikowano Piątek o 22:00 W dniu 26.03.2025 o 16:53, Misiek napisał(a): On ma laminaty ale puste w środku - niepełny odlew. Ciężko to później przykleić bo nie ma właściwej powierzchni aby złapać. Musi być pełny odlew Potwierdzam, miałem i nie da się spasować tak jak ori zawsze będzie to leżeć moim zdaniem duzo gorzej 2
Rekomendowane odpowiedzi