Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Siema jak w temacie. Dzisiaj zauważyłem taki problem. W sumie nigdy go nie miałem. W tej omedze musiałem wymienić pompkę bo przestała pracować i od tamtej pory raz na jakiś czas coś się dzieje. Wkładając i wyciągając temat ucicha ale tylko na jakiś czas. Może miał ktoś taki problem ??? Są do tego jakieś uszczelnienia czy po prostu potrzebuje nowej pompki
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 A co wkładasz i wyciągasz Może wystarczy zmienić tą gumkę na uszczelnieniu.
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 1 godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): A co wkładasz i wyciągasz Może wystarczy zmienić tą gumkę na uszczelnieniu. No pompkę nie wiem czy tam koncowca w pompce jest ułamana i czy wylatuje płyn tędy czy po prostu uszczelnienie zdechlo
Dandi Opublikowano 25 Czerwca 2023 Opublikowano 25 Czerwca 2023 3 godziny temu, Vision95 napisał(a): Siema jak w temacie. Dzisiaj zauważyłem taki problem. W sumie nigdy go nie miałem. W tej omedze musiałem wymienić pompkę bo przestała pracować i od tamtej pory raz na jakiś czas coś się dzieje. Wkładając i wyciągając temat ucicha ale tylko na jakiś czas. Może miał ktoś taki problem ??? Są do tego jakieś uszczelnienia czy po prostu potrzebuje nowej pompki Zawsze możesz wsadzić na uszczelniacz to np wurth masa klejąnco uszczelniająca k+d
Vision95 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2023 37 minut temu, Dandi napisał(a): Zawsze możesz wsadzić na uszczelniacz to np wurth masa klejąnco uszczelniająca k+d W sumie też nie głupie, narazie ruszyłem delikatnie góra/dół i przestało więc na tą chwile temat rozwiązany. Jeżeli objawy powrócą to postaram się zrobić jakąś relacje jak to rozwiązałem..
Vision95 Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Opublikowano 26 Lipca 2023 Ułamany kruciec od pompki w zbiorniczku. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi