Misiek Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Plan wyjazdu na zlot. Miśki będą raczej rano wyjeżdżać bo trzeba wszystko przygotować. Nie wiem 7/8 ale to pewnie bliżej wyjazdu się potwierdzi
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca A czy Miśki lecą A1 czy S7? I takiej godzinie to ja już drugie śniadanie jem
Vision95 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca W Toruniu można by było się spotkać ale jest to wręcz niemożliwe bo na sto procent nie uda się trafić. My będziemy lecieć Dk10 z @Matin02 ale może być że polecimy autostradą.. zobaczymy
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Ja bym wskoczył na A1 w Swarożynie, a Alicja na wysokości Kwidzyna
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Vision95to poprostu w Toruniu trzeba się na koniec spiknąć i tyle, najwyżej jedna z grup zrobi sobie 30min przerwę
Vision95 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca No zobaczymy jak to będzie z wyjazdem bo różnie bywa no i parę kilometrów jest żeby się trafić idealnie na jakąś godzinę w Toruniu.
Rekomendowane odpowiedzi