Misiek Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Plan wyjazdu na zlot. Miśki będą raczej rano wyjeżdżać bo trzeba wszystko przygotować. Nie wiem 7/8 ale to pewnie bliżej wyjazdu się potwierdzi
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca A czy Miśki lecą A1 czy S7? I takiej godzinie to ja już drugie śniadanie jem
Vision95 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca W Toruniu można by było się spotkać ale jest to wręcz niemożliwe bo na sto procent nie uda się trafić. My będziemy lecieć Dk10 z @Matin02 ale może być że polecimy autostradą.. zobaczymy
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Ja bym wskoczył na A1 w Swarożynie, a Alicja na wysokości Kwidzyna
LaLiK Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Vision95to poprostu w Toruniu trzeba się na koniec spiknąć i tyle, najwyżej jedna z grup zrobi sobie 30min przerwę
Vision95 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca No zobaczymy jak to będzie z wyjazdem bo różnie bywa no i parę kilometrów jest żeby się trafić idealnie na jakąś godzinę w Toruniu.
OMEGATOR Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Trzy OA na raz Jaki silnik w kombi ??? Edytowane 21 Czerwca przez OMEGATOR
Daremenes Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 3 godziny temu, Ricardo napisał(a): Kombi miała czy litry Czy litry już dojechało do domu. W nagrodę zabiorę ją jutro na stację paliw . 460 km bez między tankowania to dla niej duża poprawa. Oby więcej takich wyjazdów 2
Misiek Opublikowano 23 Czerwca Autor Opublikowano 23 Czerwca @OMEGATOR czekamy na Twoją na kolejnym zlocie bądź innym evencie Opel Omega Team 2
Daremenes Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 21 godzin temu, Misiek napisał(a): @OMEGATOR czekamy na Twoją na kolejnym zlocie bądź innym evencie Opel Omega Team
Daremenes Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Szkoda że nie dało sie dojechać nowym nabytkiem w serii A, 30km 2
Daremenes Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, po pierwsze mniej paliwa poszło w tym dniu po drugie będzie okazja ponownie się spotkać z poprzednim właścicielem po trzecie wyciągnę z tego wnioski i będę bardziej używał pedału przyśpieszenia niż tego od hamowania. 30 km od zakupu i koniec jazdy każdy inny by płakał konkretna kasa wydana na auto i po chwili awaria która nie pozwala jechać dalej. Szkoda że na tych 30 km było tylko jedno rondo, ale za to duże więc nie ma co płakać opony zdążyły się rozdymić, zazwyczaj wszystko psuję od dawania po garach a tu awaria z powodu hamowania czyli nowość dla mnie
Misiek Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, Daremenes napisał(a): Szkoda że nie dało sie dojechać nowym nabytkiem w serii A, 30km Szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic się nie stało
OMEGATOR Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 6 godzin temu, Daremenes napisał(a): Szkoda że nie dało sie dojechać nowym nabytkiem w serii A, 30km Kurła pierwszy raz widzę żeby w OA wahacz pękł. Dobrze że nic takiego się nie stało nikomu.
Daremenes Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Po prostu ma za mocne hamulce i reszta nie wytrzymuje, wystarczy ograniczyć używanie hamulca i myślę że problemu już żadnego nie będzie 1
OMEGATOR Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca W dniu 24.06.2025 o 20:01, Daremenes napisał(a): Po prostu ma za mocne hamulce i reszta nie wytrzymuje, wystarczy ograniczyć używanie hamulca i myślę że problemu już żadnego nie będzie Kto hamuje ten przegrywa P.s. Ja tam widzę Ori hebel więc to super nie hamuje . No w porównaniu do OB jest lepiej bo waga jest mniejsza do zatrzymania.
Rekomendowane odpowiedzi