Skocz do zawartości Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie ma sprawy Justynka ,chętnie  się zobaczę z wami ,Agnieszki nie będzie nie może (studiuję i dlatego jej nie będzie) ja natomiast tak ,do zobaczenia w październiku i zmiany statusu 1-go .Pozdrawiam wszystkich was serdecznie.

Edytowane przez Ks Konrad
  • Lubię to 2
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć! Miło widzieć, że jest więcej posiadaczy tego dyliżansu. Długo szukałem aktywnej grupy związanej z Omegą, więc cieszę się, że tutaj trafiłem.

Krótko o mnie: jestem Damian. W wolnym czasie lubię podłubać w garażu, a zawodowo jestem kierowcą ciężarówki. Często zaopatruję niemieckich producentów samochodów (kto jeździł na automotive, ten się w cyrku nie śmieje). Wcześniej pracowałem w transporcie medycznym oraz jako technik sygnalizacji i oświetlenia na Dolnym Śląsku. 

W przeszłości miałem przyjemność jeździć Vectrą B. W zeszłym roku kupiłem Omegę B FL z 2000 roku. Samochód, który jest starszy ode mnie... Więcej opowiem w poście o samym samochodzie. 

Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas, dowiem się czegoś ciekawego i poznam fajnych ludzi. Do zobaczenia na drogach! 

• Lubię to 2
  • Dziękuję 1
Opublikowano
6 godzin temu, DameK napisał(a):

Cześć! Miło widzieć, że jest więcej posiadaczy tego dyliżansu. Długo szukałem aktywnej grupy związanej z Omegą, więc cieszę się, że tutaj trafiłem.

Krótko o mnie: jestem Damian. W wolnym czasie lubię podłubać w garażu, a zawodowo jestem kierowcą ciężarówki. Często zaopatruję niemieckich producentów samochodów (kto jeździł na automotive, ten się w cyrku nie śmieje). Wcześniej pracowałem w transporcie medycznym oraz jako technik sygnalizacji i oświetlenia na Dolnym Śląsku. 

W przeszłości miałem przyjemność jeździć Vectrą B. W zeszłym roku kupiłem Omegę B FL z 2000 roku. Samochód, który jest starszy ode mnie... Więcej opowiem w poście o samym samochodzie. 

Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas, dowiem się czegoś ciekawego i poznam fajnych ludzi. Do zobaczenia na drogach! 

Siema ja latam patelnia  a @CzasiU firanka. Mam nadzieję że się spikniemy i poznamy osobiście 😁 

• Lubię to 1
Opublikowano
10 godzin temu, DameK napisał(a):

Witaj, nam również miło, że do nas dołączyłeś🥰

Jak trafiłeś na nas? Ktoś polecił? Czy może poprostu się wyświetliło gdzieś w czeluściach internetów?

Czy masz plan odwiedzić nas na którymś naszym wydarzeniu? Na które serdecznie oczywiście zapraszamy 😁

Opublikowano

Wyświetlił mi się post na Facebooku z Waszą mapą i chciałem to sprawdzić. Zajrzałem z ciekawości i zostałem. Spodobała mi się atmosfera i klimat, lubię takie społeczności. 
Dla mnie Omega jest przykładem motoryzacji, która już niestety nie wróci, dlatego chcę ją pielęgnować. Myślę, że dołączenie tutaj to strzał w dziesiątkę.
Mam nadzieję, że z czasem uda się pojawić na którymś spotkaniu na żywo, żeby mieć możliwość wymiany doświadczeń, opinii i wzajemnej pomocy.
Mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam też w Wielkopolsce (okolice Wolsztyna i Nowego Tomyśla). Jeśli znajdzie się tam ktoś chętny na spotkanie, nawet spontaniczne, to nie mam nic przeciwko. Fajnie, że znalazło się też grono zawodowych kierowców, więc nasze rozmowy pewnie nie będą się ograniczać tylko do tematów oplowskich. 😄   

• Lubię to 1
Opublikowano
10 minut temu, DameK napisał(a):

Wyświetlił mi się post na Facebooku z Waszą mapą i chciałem to sprawdzić. Zajrzałem z ciekawości i zostałem. Spodobała mi się atmosfera i klimat, lubię takie społeczności. 
Dla mnie Omega jest przykładem motoryzacji, która już niestety nie wróci, dlatego chcę ją pielęgnować. Myślę, że dołączenie tutaj to strzał w dziesiątkę.
Mam nadzieję, że z czasem uda się pojawić na którymś spotkaniu na żywo, żeby mieć możliwość wymiany doświadczeń, opinii i wzajemnej pomocy.
Mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam też w Wielkopolsce (okolice Wolsztyna i Nowego Tomyśla). Jeśli znajdzie się tam ktoś chętny na spotkanie, nawet spontaniczne, to nie mam nic przeciwko. Fajnie, że znalazło się też grono zawodowych kierowców, więc nasze rozmowy pewnie nie będą się ograniczać tylko do tematów oplowskich. 😄   

Super, czyli nasza mapa działa cuda😁💪🌍

Jak chcesz możemy Cię dodać na naszą grupę na Messenger, daj tylko znać pod jakimi danymi jesteś na FB 🙂

Opublikowano
19 minut temu, DameK napisał(a):

Mam nadzieję, że z czasem uda się pojawić na którymś spotkaniu na żywo...
Mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam też w Wielkopolsce (okolice Wolsztyna i Nowego Tomyśla). Jeśli znajdzie się tam ktoś chętny na spotkanie, nawet spontaniczne, to nie mam nic przeciwko. 

Z Nowego Tomyśla... jeśli tam będziesz w marcu, będziesz miał dość blisko na rozpoczęcie sezonu... Nie musisz od razu przybywać na całe wydarzenie, można w sobotę przyjechać nawet na kilka h. Zapraszamy serdecznie na ognisko🙂

Opublikowano
13 godzin temu, DameK napisał(a):

Siemka, z aktywnych grup ogólnopolskich Omegi to tylko my zostaliśmy. Są jeszcze jakieś grupki mniejsze po 5-10 osób ale to bardziej regionalna grupa znajomych. 
My jesteśmy utworzona grupa po rozpadzie Omegi Elite parę lat temu, jak masz długo Omegę to też możesz kojarzyć. Chociaż ludzi ze starej Elity to można policzyć na palcach jednej dłoni. 

Widzę że coraz więcej zawodowych, jeszcze trochę i może transport wspólny założymy :haha6:

Ja też latam na międzynarodówce, na firance. Ogólnie wozimy wszystko ale ostatnio 3 lata też lataliśmy na kontraktach pod BMW, Mercedesem i VAG. Głównie Niemcy ale też Austria do Steyr’a, Czechy, Słowacja i Francja, także znam trochę temat ale nie ma się czym chwalić akurat xD

Jak masz blisko to wpadaj na rozpoczęcie w marcu albo akurat na zlot w czerwcu, tylko daleko trochę masz

Opublikowano

Cieszę się, że zawitałeś do naszej omegowej społeczności. Mam nadzieję, że się spotkamy na jakimś klubowym evencie. Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, Misiek napisał(a):

Cieszę się, że zawitałeś do naszej omegowej społeczności. Mam nadzieję, że się spotkamy na jakimś klubowym evencie. Pozdrawiam

Ty nie miej nadziei tylko mu kwaterę ogarniaj na zlot :classic_tongue::f:

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, CzasiU napisał(a):

Ty nie miej nadziei tylko mu kwaterę ogarniaj na zlot :classic_tongue::f:

Czekam na sygnał 😉 

Opublikowano
7 godzin temu, DameK napisał(a):

Hej. 

Na spoty Wrocław z gratem czasem jeździsz ???