arek81 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Witamy witamy. P.s Jaki Nick na OKP był ? arek81
arek81 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Teraz, arek81 napisał(a): arek81 Wiele nie wniosłem do tego forum, ale przewertowałem setki postów, dzięki którym mogłem poradzić sobie z wieloma usterkami auta. 1
Blake Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Cześć Wszystko, jestem Wojtek, Omegą jeżdżę około pięć lat. Mam wersję 2,5 V6 na automacie. Pozdrawiam. 2
Misiek Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Cześć Wszystko, jestem Wojtek, Omegą jeżdżę około pięć lat. Mam wersję 2,5 V6 na automacie. Pozdrawiam. Miło nam. Zapraszamy do zaprezentowania omegi w odpowiednim dziale. PozdroWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 7 godzin temu, Blake napisał(a): Cześć Wszystko, jestem Wojtek, Omegą jeżdżę około pięć lat. Mam wersję 2,5 V6 na automacie. Pozdrawiam. Siemanko, może do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi