lookass Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam, jak w tytule chciałbym się dowiedzieć od was jak wygląda taki czujnik (przód) oraz najlepiej jakby ktoś miał zdjęcia zamontowanego na swojej omedze, podejrzewam że u mnie go brakuje i też chciałbym wiedzieć jak z przewodami które do niego są podpięte, bo u mnie gdzieś muszą być ukryte bądź urwane :c, chciałbym się tym zająć aby lampy się unosiły, silniczki działają.
Vision95 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Siema. Pierwsze pytanie czy masz xenon. Czujniki znajdują się po lewej stronie na wahaczach. Na takim cięgnie. Skręć koła w prawo i wyślij zdjęcie tyłu wahaczu jak nie znajdziesz. A jeżeli wali ci błąd poziomowania automatycznych lamp to pewnie cięgna wypadło z czujnika
lookass Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Tak, mam ksenony miejsce które opisałeś sprawdzałem i nie widziałem tam czujnika, podejrzewam że poprzedni właściciel gdy robił coś z zawieszeniem to uszkodził/zgubił czujnik i go nie ma, z tyłu po tej samej stronie posiadam czujnik, mogę podrzucić jutro, albo dziś wieczorem odczyty z op-coma o ustawieniu lamp
Vision95 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No jeżeli z przodu nie ma czujnika to chociaż jakiś kabel musi wisieć … pstryknij foto
Misiek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jeśli cięgno spadnie też wyrzuci błąd. To samo tyczy się uszkodzenia silniczka regulacji lub sterownika Poniżej foto z czujnika na tylnym prawym wahaczu. Z przodu czujnik jest na lewym wahaczu
Rekomendowane odpowiedzi