Vision95 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Co tu więcej mówić? No kupiłem. 3.2 LPG i w sumie tyle. Temat zakładam na szybko bo nawet nie wiem co z tym robić dokładnie. Narazie odpala i w sumie tyle z plusów Będziemy się bawić dalej to może się to jakoś doprowadzi do porządku. Sam nie wiem jeszcze jakie plany na nie są. Póki są opłaty to może i chwile będzie w moich rękach a później się zobaczy. 1
Misiek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pomaluj to. A tak na poważnie to wszystko w porządku ? Zawsze M57 power a teraz PB95 power
Vision95 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu IMG_0729 (video-converter.com).mp4 Silnik chodzi na tą chwile tak. Oczywiście jak chodzi równo ponieważ coś go boli i kuleje czasami bardzo. IMG_0720 (video-converter.com).mp4 A jedzie to tak... Przerwanie w ciągu było spowodawane urwanym kablem od centralki gazu. Już ogarnąłem na szybko. Dużo bzdetów jest. Weekend będzie pracujący
Vision95 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Misiek napisał(a): Pomaluj to. A tak na poważnie to wszystko w porządku ? Zawsze M57 power a teraz PB95 power Jeszcze mi mało wrażeń. Mam easytronic, Vp44 to jeszcze sobie V6 wziąłem. Już chyba gorzej nie będzie hahah. Zobaczymy co czas pokaże
Misiek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Vision95 napisał(a): Jeszcze mi mało wrażeń. Mam easytronic, Vp44 to jeszcze sobie V6 wziąłem. Już chyba gorzej nie będzie hahah. Zobaczymy co czas pokaże Ale przynajmniej coś nowego się nauczysz. Niech służy
Vision95 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu dokładnie, coś nowego. Zawsze to jakieś nowe dodatkowe nauki i przygody.
Rekomendowane odpowiedzi