OMEGATOR Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 No i po weekendzie. Zbieram się do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Ja już od rana ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Ja właśnie wstałam, jakieś śniadanko trzeba zmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skroba Opublikowano 24 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Powrót z Mazur do rzeczywistości, ehhhh 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 18 minut temu, Skroba napisał(a): Powrót z Mazur do rzeczywistości, ehhhh Luksusy fajny wypad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 A ja dziś działam omega A irmscher Coraz bardziej mi się te Omegi A podobają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Ech szczególnie Caravan w tym najładniejszym kolorze @Dandi szkoda że silnik wyciągnięty bo bym przyjechał na podmianke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Ech szczególnie Caravan w tym najładniejszym kolorze @Dandi szkoda że silnik wyciągnięty bo bym przyjechał na podmianke No ale tam 4.0 siedziało i będzie siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, Dandi napisał(a): No ale tam 4.0 siedziało i będzie siedzieć Wiem wiem. Co nieco wiem o tym aucie .Dla tego bym podmienił . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 @Ricardo witaj przyjacielu jak miło ci widzieć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardo Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Siemano Jestem i ja! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 22 minuty temu, Ricardo napisał(a): Siemano Jestem i ja! Siema siema, do zobaczenia u Daniela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 7 godzin temu, Ricardo napisał(a): Siemano Jestem i ja! Siema wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Siema @Ricardo . To Ty czy jakaś podróbka ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Godzinę temu, OMEGATOR napisał(a): Siema @Ricardo . To Ty czy jakaś podróbka ? Brat bliźniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Dziś zacząłem. I nie nie to nie żadna omega Rocznik 2007. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Masakracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Nom. I śruby od wachaczy też zapieczone w tulejach. Jutro flexsa idzie w ruch. A żeby było tego mało to w nowej znaczy się używanej jest to samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Co to za auto? Japończyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) Nie zgadłeś @Gabryl E91. Edytowane 25 Lipca 2023 przez OMEGATOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 masakra, a z omegi sie ludzie śmieją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 No to słabo. Ruda widać tylko Trabanta omijała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 jak dbasz tak masz, niestety ale to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 4 minuty temu, Gabryl napisał(a): No to słabo. Ruda widać tylko Trabanta omijała No i znowu się mylisz. Z zewnątrz masz rację. Ale to też po czasie nie miało się do czego trzymać. Reszta gniła chyba ze sto razy szybciej niż nie jeden złom. Przerabiałem że trzy trabanty . P.S. W trabancie było tylko jedno miejsce na przyczepienie anteny cb na magnes. Wiecie gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 3 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): No i znowu się mylisz. Z zewnątrz masz rację. Ale to też po czasie nie miało się do czego trzymać. Reszta gniła chyba ze sto razy szybciej niż nie jeden złom. Przerabiałem że trzy trabanty . P.S. W trabancie było tylko jedno miejsce na przyczepienie anteny cb na magnes. Wiecie gdzie ? no dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi