Jus-Tinka Opublikowano 22 Grudnia Opublikowano 22 Grudnia @Viki zdrówka i jeszcze raz zdrówka bo to najważniejsze, reszta to rzecz nabyta
Marros Opublikowano 22 Grudnia Opublikowano 22 Grudnia @Misiek @Viki Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia i szczęścia z okazji urodzin!! 1
Misiek Opublikowano 22 Grudnia Autor Opublikowano 22 Grudnia 6 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): @Misiek W dniu urodzin życzę Ci, żeby Twoja Omega nigdy nie znała słowa „mechanik” i ale doczekała się blacharza żeby części były tanie, a uśmiech szeroki, i żebyś zawsze wracał do domu szybciej niż kontrolka „check engine” się zapali Ja obiecuję być obok na każdej drodze, Niech każda trasa prowadzi Cię do szczęścia, a ja będę Twoim pilotem Kofffam Cię Na Ciebie zawsze można liczyć ... 6 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): żeby Twoja Omega nigdy nie znała słowa „mechanik” i ale doczekała się blacharza Od 2019 roku nie była u żadnego. Blacharza może się doczeka .... niebawem Dziękuję 1
OMEGATOR Opublikowano Sobota o 11:10 Opublikowano Sobota o 11:10 @Jus-Tinka wszystkiego najlepszego w dniu 18nastych urodzin. Lat. 1
CzasiU Opublikowano Sobota o 17:07 Opublikowano Sobota o 17:07 @Jus-Tinka Prezesowa, wszystkiego naj, naj, najlepszego 1
Jus-Tinka Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Kochani, dziękuję za mnóstwo życzeń, wiadomości i telefonów. Każde słowo było dla mnie bardzo ważne – dziękuję, że jesteście 3
Rekomendowane odpowiedzi