Vision95 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 No to jak do mnie godzina do kiełbasy ale że akurat do pracy jadę za granicę to mogę legalnie wyciskać v max bo na a 11 nie ma ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 No tam Petrolhead upala fury od kiełbasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Nooo ale nigdy go nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Dzisiejsze wietrzenie zabytków 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Elegancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 No i gitara, moja też złożona już. Jutro w traske do roboty w końcu Omega pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 A to co skladales? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Eee tam zabytków. Porządnych aut ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 No i nadeszła próba trasy. W weekend zrobione 1100 km. Odwiedziliśmy znajomych i poznali nowych. Temperatura ani drgnie. Wszystko działa. Można spokojnie dalej jeździć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Pięknie. Tak z ciekawości. To wycieraczki na lampach czynią swoją powinności jak należy ? 20 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Odwiedziliśmy znajomych i poznali nowych Miło było poznać młodzieńca z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 13 minut temu, Misiek napisał(a): Pięknie. Tak z ciekawości. To wycieraczki na lampach czynią swoją powinności jak należy ? Miło było poznać młodzieńca z rodzinką Wycieraczki coś tam dają razem ze spryskiwaczem. Jeszcze ostatnio działały. Jednak szkła lamp już są dosyć mocno wypiaskowane i trzeba będzie zrobić nowe. Młodzieniec . Chciał bym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Jeszcze jedno pytanie. Bo zwróciłem uwagę, że licznik KM ci nie trybi lub sekcje zanikły. Jaki obecnie masz przebieg? Bo mam taki sam drugi licznik z przedlifta ale mi nie pokazuje przebiegu co wskazuje na uwaloną pamięć. A nigdzie nie mogę dostać wsadu aby ponownie zaprogramować. Dlatego u mnie same zera są w przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Jak się nagrzeje to pokazuje praktycznie wszystko. Aktualnie 168 z kawałkiem. Blisko 169. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 38 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Jak się nagrzeje to pokazuje praktycznie wszystko. Aktualnie 168 z kawałkiem. Blisko 169. Temat do ogarnięcia. Nie ma styku między samym LCD a złączem na płycie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Dzisiejsze wietrzenie magazynu i podładowanie aku Sprawdziliśmy przy okazji z młodym jak trwają postępy prac przy Muzeum w Oławie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Wietrzenie magazynu udane. Brakuje latania bokiem ;) Oczywiście żartuje. Szkoda by było tak wysilać OmegaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) Jakiegoś slajda tam zostawiła Z szacunkiem dla babci delikatnie. Edytowane 5 Listopada 2023 przez OMEGATOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczelaszkov Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Jakim szacunkiem, kręć tym c20ne aż korby znowu wylecą i montuj saaba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Elegancko my ostatnio w Gdyni muzeum odwiedziliśmy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 7 minut temu, Grabarz napisał(a): Elegancko my ostatnio w Gdyni muzeum odwiedziliśmy Też z @Jus-Tinka planowaliśmy jechać ale nie mieliśmy czym Omegi unieruchomione. Ale zabytki fajne na foto robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Też z [mention=5]Jus-Tinka[/mention] planowaliśmy jechać ale nie mieliśmy czym Omegi unieruchomione. Ale zabytki fajne na foto robią robotę No slyszalem... Myslalem ze sie ida sootkac bo fajnie ten wypad wyszedl :) no ale moze następnym razem sie uda :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Kolejny złom trafił do kolekcji. Tym razem Cadillac Catera . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Wszystko OK. Tylko czemu w takiej skali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Od czegoś trzeba zacząć. Poza tym trzeba przypasować dupkę od Caravana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Że tak zapytam właściciela: To żyje czy zimuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi