Dandi Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, OMEGATOR napisał(a): Tylko żeby korba bokiem nie wyszła Ja już nie jeżdżę jak małolaty do odcięcie
OMEGATOR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Dandi napisał(a): Ja już nie jeżdżę jak małolaty do odcięcie Nie jeden tak mówi a potem i tak trzeba silnik robić Dziadek płakał jak sprzedawał 1
CzasiU Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Dandi napisał(a): Ja już nie jeżdżę jak małolaty do odcięcie Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz ale życie nie oszukasz Ja tam nawet jak dożyje 60tki to będę upał 1 2
patryk2828 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 6 godzin temu, CzasiU napisał(a): Do normalnego poruszania się jak najbardziej. Ciekawe ile można wyciągnąć maksymalnie z tego silnika. Z okp ktoś chyba wyciągnął 265KM maks. sipa i 310km N/A 2
Dandi Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2023 11 minut temu, patryk2828 napisał(a): sipa i 310km N/A No właśnie zapomniałem że on grubo robił
patryk2828 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 może tego nie przebije ale w następnym sezonie celuje w około 260-270 a jak budzet pozwoli to i kompressor wleci 1
Dandi Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2023 11 godzin temu, patryk2828 napisał(a): może tego nie przebije ale w następnym sezonie celuje w około 260-270 a jak budzet pozwoli to i kompressor wleci Korzystaj półki masz możliwość i chęci
CzasiU Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 13 godzin temu, patryk2828 napisał(a): może tego nie przebije ale w następnym sezonie celuje w około 260-270 a jak budzet pozwoli to i kompressor wleci Jak siniki i tak masz na wierzchu to od razu rób, po co rozbierać drugi raz. No chyba że budżet cię trzyma 14 godzin temu, patryk2828 napisał(a): sipa i 310km N/A To co on tam miał zrobiona, oprócz dobrej mapy Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez CzasiU
patryk2828 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 8 godzin temu, CzasiU napisał(a): Jak siniki i tak masz na wierzchu to od razu rób, po co rozbierać drugi raz. No chyba że budżet cię trzyma To co on tam miał zrobiona, oprócz dobrej mapy jest caly czas na wierzchu, bedzie modzone a sipa miał ostre wałki na zamówienie, regulowane koła, dolot inaczej zrobiony, wydech 1
Dandi Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja ŻeWięc po długiej nie obecności wróciłem i tu chcę podziękować @Jus-Tinka @Misiek za przywrócenie mi możliwości bycia na forum i @Vision95ty zawsze mówiłeś będzie dobrze i jest zmiany widzę na pozytyw no dobra starczy Omega przeszła trochę prac naj ważniejsza jaka była to zmiana silnika na 3.2 gdzie przyjaciel @Ricardo pomógł i ogarnął temat perfekcyjnie trochę pojeździć było trzeba ale niestety na tym się kończy ta przygoda z tą omegą poszła w dalsze ręce może nowy właściciel zadba o nią bo ta trochę nerwów mi zjadła i zdrowia ale przed sprzedażą wyprowadzone wszystko na prostą Ale tu też zostawię niespodziankę co do omegi wkrótce się dowiecie po wakacjach coś się skończyło coś się zaczęło VID_20231021_133847.mp4 VID_20231021_193350.mp4 2 1 1
Vision95 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Rysiek dobry chłopak, silnik zmienia tańczy, śpiewa. tylko nie v6 jak coś …. 3
Misiek Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja No dobra bo tak tylko się spytam. Czemu ją sprzedałeś ?
Dandi Opublikowano 13 Maja Autor Opublikowano 13 Maja 29 minut temu, Misiek napisał(a): No dobra bo tak tylko się spytam. Czemu ją sprzedałeś ? Dużo pisać ale szarpała nerwa mi w nie odpowiednim czasie zaczęła palić bespieczniki 15 co odpowiada za sporo rzeczy niestety po drodze trochę popsułem ale i naprawiłem poprawiłem na koniec padła decyzja że sprzedaje co nie ukrywam też doby pieniążek za nią wpadł w końcu okazało się że czujnik wentylatorów na chłodnicy co załącza te od klimy był padnięty ale już słowo poszło że sprzedaje
Gabryl Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 4 godziny temu, Vision95 napisał(a): Bo v6 to zło @Vision95 nie myśl tak proszę, bo zmienię zdanie o tobie! 1 2
Gabryl Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 4 godziny temu, Dandi napisał(a): Dużo pisać ale szarpała nerwa mi w nie odpowiednim czasie zaczęła palić bespieczniki 15 co odpowiada za sporo rzeczy niestety po drodze trochę popsułem ale i naprawiłem poprawiłem na koniec padła decyzja że sprzedaje co nie ukrywam też doby pieniążek za nią wpadł w końcu okazało się że czujnik wentylatorów na chłodnicy co załącza te od klimy był padnięty ale już słowo poszło że sprzedaje To prawda że ci nerwów zjadła, ale wszystkie usterki były ze sobą poniekąt powiązane. Następnym razem osobiście dopilnuję wszystkich procedur 1
Gabryl Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Uchyl @Dandi rombka tajemnicy co za Omegę szykujesz po wakacjach 1
Dandi Opublikowano 14 Maja Autor Opublikowano 14 Maja 6 godzin temu, Gabryl napisał(a): Uchyl @Dandi rombka tajemnicy co za Omegę szykujesz po wakacjach Już mnie zdradza co to będzie powiem tak omega była Jet i będzie w moim sercu i nie tylko a wszystko z czasem się każdy dowie co już jest 1
Rekomendowane odpowiedzi