Ryba Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Witam. Problem z klimatronikiem. Nie ważne jakie zadam mu ustawienia wieje tylko gorącym powietrzem. Jakiś pomysł od czego można zacząć? Wcześniej wszystko działało. Auto stało 4 miesiące, wiem że panel był wyciągany do wymiany podświetlenia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Jaki panel ? Wgl, jaka klima. Powiedz coś więcej. Automaty/linki? Wyślij zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 @OMEGATORMyślę, że ty tu pomożesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMEGATOR Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Kolega @Ryba pyta o OB. A w tym to się nie bawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 W B za to bardzo często odpowiada czujnik który jest w nim zamontowany już miałem tak kiedyś podobnie jak ty wymieniłem i jest do dziś ok. Jak coś mam z dwa komplety lkimatroników więc mogę ci jeden wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, Dandi napisał(a): W B za to bardzo często odpowiada czujnik który jest w nim zamontowany już miałem tak kiedyś podobnie jak ty wymieniłem i jest do dziś ok. Jak coś mam z dwa komplety lkimatroników więc mogę ci jeden wysłać Zanim na pałę będzie wymieniał czujniki, pasuje sprawdzić kompem jaka temp pokazuje ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandi Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Jeszcze opcja jest że klapka nie chodzi ale to by trzeba było posłuchać lub zajrzeć jak radio by było wyjęte wymiana czujnik to 5min roboty a on odpowiada bardzo dużo za to bo nie widzi temperatury zwłaszcza że panel był wyciągany jak napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 W sumie i tak nie ma lepszego sposobu. @RybaDaj znać jak się uda naprawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryl Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Jeśli zdejmowany był panel to sprawdź wężyki podciśnieniowe, czy któryś nie spadł lub nie został przygnieciony w czasie montarzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi