Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krystian Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Witam serdecznie całą grupę To tak na początek.Moja pierwsza miłość którą sprzedałem parę lat temu i niedawno odkupiłem Mam gdzieś na komputerze jeszcze stare zdj jak to było od początku więc pomału będę dodawać i opisywał całą tą historię Napewno nie jest to koniec modyfikacji jej A teraz bez marudzenia już oto ona tak wiem do Steinmetza jeszcze jej daleko 5
Grabarz Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Siemanko daj więcej info bo bylismy razem na zlocie w 2017 na Wawrzkowiznie 4
Misiek Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zacnie panie. Czekamy na więcej i cieszę się, że dodałeś temat....Wysłane z mojego smartfona przy użyciu Tapatalka 1
Dandi Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Piękna i do tego Steinmetz w Bczekam na więcej fot i opisu
OMEGATOR Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Grabarz napisał(a): Siemanko daj więcej info bo bylismy razem na zlocie w 2017 na Wawrzkowiznie Dokładnie. Nawet moja się załapała na tym foto. 3
Vision95 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Coraz bardziej przekonuje się do omy B
Dandi Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Vision95 napisał(a): Coraz bardziej przekonuje się do omy B Nie trzeba się przekonywać to od razu wiadomo że B ładniejszy od bfl
Vision95 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Dandi napisał(a): Nie trzeba się przekonywać to od razu wiadomo że B ładniejszy od bfl No no, już się nie unoś tak 2
OMEGATOR Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Jednak najładniejsza jest OA fl. 1
Dandi Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 29 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Jednak najładniejsza jest OA fl. I tu się zgodzę z tobą kolego 1
Pejdzel Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 no czekam na wiecej, pobierznie chstorie tylko znam a chetnie dowiem sie wiecej na temat tego pieknego pojazdu z zajedwabistym kolorze
Rekomendowane odpowiedzi