KrzysztofTM Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Potrzebuje kilku rzeczy do swojej Omegi. Na razie sucha lista, ocenie po kosztach, czy na wszystko się od razu zdecyduje. - Zderzak przód Z382 seria - osłona silnika - nadkola przód - ślizgi zderzaka przód - silniczek spryskiwaczy xenon - siłownik zamka drzwi przód - dokładka gumowa pod zderzak przód seria Zderzak i ślizgi najpilniejsze. Rozważę coś w kolorze zbliżonym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jus-Tinka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 pytałeś Niedziółke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Albo Michał Czaplicki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 - silniczek spryskiwaczy xenon - siłownik zamka drzwi przód - dokładka gumowa pod zderzak przód seria to bym chyba miał ale trzeba sprawdzić na weekendzie. Jeżeli będziesz potrzebować to się po prostu do mnie odezwij w piątek a ja w sobotę postaram się ogarnąć co trzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofTM Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 16 godzin temu, Jus-Tinka napisał(a): pytałeś Niedziółke? Niedziółki i Czaplickiego nie pytałem. Odciąłem się całkowicie od osób powiązanych z OE. @Vision95super, odezwę się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 5 godzin temu, KrzysztofTM napisał(a): Niedziółki i Czaplickiego nie pytałem. Odciąłem się całkowicie od osób powiązanych z OE. @Vision95super, odezwę się To już nie te lata. Śmiało może do nich pisać. Przynajmniej Niedziółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi