Wąski Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Witam pytanie może trochę głupie ale mnie ciekawi mam omegę w automacie i czasem mam ochotę strzelić z hamulca tak jak w manualu że sprzęgła gaz do oporu i strzał z hamulca coś może się stać? I czy na 1 np można a na D nie ? Jak to wygląda ? I co z paleniem gumy w miejscu hamulec wciśnięty do połowy lub delikatnie i kickdown (gaz do oporu) Czy może być sytuacja że momentalnie się rozpadnie czy raczej po nadużywaniu tego może coś się stać? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Da się, daj na 1, z hamulcem trzeba wyczuć ale da się. Stać się zawsze wszystko może, Ale za często tego nie rób 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Da się, daj na 1, z hamulcem trzeba wyczuć ale da się. Stać się zawsze wszystko może, Ale za często tego nie rób O dobrze wiedzieć Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W automacie musisz dać, zawsze najniższy możliwy bieg, bo jak Dasz na D, to ci zmieni bieg przy obrotach. Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia W dniu 7.01.2024 o 17:02, Vision95 napisał(a): W automacie musisz dać, zawsze najniższy możliwy bieg, bo jak Dasz na D, to ci zmieni bieg przy obrotach. Miłej zabawy No taa... to teraz już wiem dlaczego ci to Iveco tak sypie tymi błędami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi