Cars Grudusk Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Cieszę się , że do Nas zawitałeś. Ładnie się prezenci. Jakie mody już poczynione ? Czy będą następne, jeśli tak to jakie ? Więcej foto można by zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Gdzie dokładnie założone te ledy od spodu ? To zwykle ledy czy jakieś neony ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 5 minut temu, Wąski napisał(a): Gdzie dokładnie założone te ledy od spodu ? To zwykle ledy czy jakieś neony ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Podpinam się. Jakiś link do tego @Cars Grudusk ? Tak z czystej ciekawości. Jak z montażem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasiU Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Fajna sztuka ale Panie daj no jakiś opis, co tam porobione jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejdzel Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 no ciekawe ciekawe niestety nie nie wyrobiłem wczoraj na nietypowego. ale gdzie diabeł nie może tam @Skroba wyśle. Licze ze na jakiegoś spota nie do nas wybierzesz to będzie fajnie zrobić sesje 2 srebrnych kombiaków w 2 różnych pakietach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Grudusk Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 18:04, Wąski napisał(a): Gdzie dokładnie założone te ledy od spodu ? To zwykle ledy czy jakieś neony ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Listwy ledowe za allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 1 minutę temu, Cars Grudusk napisał(a): Listwy ledowe za allegro Jak z ich zamontowaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Grudusk Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 1 minutę temu, Misiek napisał(a): Jak z ich zamontowaniem ? W zestawie mają taśmę na sobie plus opaski (trytytki) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Grudusk Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 18:11, Misiek napisał(a): Podpinam się. Jakiś link do tego @Cars Grudusk ? Tak z czystej ciekawości. Jak z montażem ? Montaż spoko maja taśmy plus trytytki dla zabezpieczenia Kawałek podnośnika i matujesz a prąd tylko plus no i sterowanie z pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Dzięki Panie. LEDy mamy za sobą Napisz coś więcej o tych modach. Co tam porobione jest, bo szczerze mówiąc ładnie się przedstawia nam Twoja Omega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Grudusk Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 16:59, Misiek napisał(a): Cieszę się , że do Nas zawitałeś. Ładnie się prezenci. Jakie mody już poczynione ? Czy będą następne, jeśli tak to jakie ? Więcej foto można by zapodać Witam mam na imię Mariusz moja grupa Hooligans crew to nie inaczej jak Cars Grudusk. A to jest moja Omega mam ją 6 lat i 1.5 roku temu wzięło mnie że trzeba ją ratować. Tak 2.5 V6 cała odnowiona i troszkę się zmieniła wizualnie. Zaczynając zawieszenie w poli a podwozie piaskowane wahacze i konserwacja w kolorach żółtym i czerwonym. Postawiony na zawieszeniu ta technix + betony z tyłu. Do tego dystanse że zmianą rozstawu przód 20mm tył 30 mm + 19 cali od BMW X5 przód 9j tył 10.5.. Podszybie wyspawane bo już nie było. Cała lakierowana w kwietniu i już zdołała odwiedzić z 5 zlotów no i była dwa razy na (nietypowy opel) Podświetlenie LED podwozie i środek taki sam system kolory plus w rytm muzyki. W planach jest sporo i nie będę zdradzał jak cos wskoczy dam znać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Piękna robota. Ładny setup. Widać włożone kasy. 24 minuty temu, Cars Grudusk napisał(a): podwozie piaskowane wahacze i konserwacja Też mam nadzieję, że u mnie taki zabieg będzie. Omega to fajne auto, jednak blacharsko Opel się nie postarał - niestety Podoba mi się taki "kontrast" kolorów Życzę bezawaryjności i powodzenia w dalszych modach. Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się spotkać na "lajwie" chociażby na zlocie lub jakimś innym spontanie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skroba Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Cieszę się, że zawitałeś na forum Mariusz. Miło cię widzieć, oraz Twoją Omegę. Mam nadzieję na kolejne spotkanie osobiste i pogaduchy. Pozdrawiam gorąco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Grudusk Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Dzięki Tobie Skroba 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_mama_iwy Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Fajnie Cię widzieć Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się osobiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi