CzasiU Opublikowano 4 Stycznia Autor Opublikowano 4 Stycznia W dniu 2.01.2024 o 19:27, patryk2828 napisał(a): te a na OWLA to jedziesz? Tak jadę dostałem się, tylko teraz opłacić i ogarnąć nocleg 1
Jarqo81 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Ło matko...tyle pracy i serca, podziwiam ...faktycznie, odkąd lubuje się w omegach, a będzie to od 2010 roku, nigdy nie widziałem na żywo czerwonej. Szacun za ogrom pracy 1
Misiek Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Ło matko...tyle pracy i serca, podziwiam ...faktycznie, odkąd lubuje się w omegach, a będzie to od 2010 roku, nigdy nie widziałem na żywo czerwonej. Szacun za ogrom pracy Chodzą legendy, że wałkiem po godzinach malowana ;) Musiałem @CzasiU Była jeszcze niebieska od @Krystian Fajnie taka kompozycja wyglądała na zlocieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 3 1
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Chodzą legendy, że wałkiem po godzinach malowana ;) Musiałem @CzasiU Była jeszcze niebieska od @Krystian Fajnie taka kompozycja wyglądała na zlocieWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaTo nie legendy no fajne zestawienie :) 3
Rekomendowane odpowiedzi