Mich1312 Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Kupie konwerter do 2.5 DTI (automat) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia A pisałeś do Niedziółki lub Czaplickiego na FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich1312 Opublikowano 6 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Nie posiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vision95 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Ja bym miał, ale mam wszystko spięte ze sobą a nie mam możliwości wyciągnąć Ci tego. Jak traktujesz omege na lata, to kładź nowe. Albo pomyśl o swapie na manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich1312 Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 1 godzinę temu, Vision95 napisał(a): Ja bym miał, ale mam wszystko spięte ze sobą a nie mam możliwości wyciągnąć Ci tego. Jak traktujesz omege na lata, to kładź nowe. Albo pomyśl o swapie na manual Myślałem o swapie na manual ale jednak komfort wygrywa jeśli nie znajdzie sie żadna używka to zostaje nowy lub regenerowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia No też mam manual u siebie ale myślę o powrocie do automatu. Oczywiście nie narzekam na pracę manualu po swapie. Jednak tego czegoś brakuje Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi