Wąski Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Witam dokładał ktoś głośniki do omegi bfl ?Gdzie w drzwiach zmieszczę 2 głośnik ? Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Można w miejscu popielniczki (otwór wykonany wiertłem koronkowym) ale to raczej coś w stylu tweetera jeśli chodzi o tylne drzwi w przednich to tzw. trójkąty (też tweetery) z omegi B. Ewentualnie coś można pokombinować na tylnej półce ale tam wzmacniacz jest. Ale przy odpowiedniej fantazji można co nieco porzeźbić
Vision95 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Skrzynie wsadź a jak nie masz bose to w półkę tylną i baja
s_mama_iwy Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 40 minut temu, Vision95 napisał(a): Skrzynie wsadź a jak nie masz bose to w półkę tylną i baja To jest Omega, tu nigdy nie jest prosto
Wąski Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia Właśnie chce włożyć głośniki od audi a 4 od omegi ten duży mam jeden żeby po 2 duże głośniki były w boczku ale ciężko będzie bose nie mam i chyba najlepsza opcja będzie tylna półka i soboffer dokupić Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Vision95 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia 13 godzin temu, Wąski napisał(a): Właśnie chce włożyć głośniki od audi a 4 od omegi ten duży mam jeden żeby po 2 duże głośniki były w boczku ale ciężko będzie bose nie mam i chyba najlepsza opcja będzie tylna półka i soboffer dokupić Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka Nie cuduj za dużo. Kup jakieś głośniki żeby średnie i wysokie były dobre. Wsadź w miejsce ori. Dołóż skrzynie w bagażniku i będzie wystarczająco. Nie ma co cudować i pchać się w kosmiczne koszta. Nawet jeśli wsadzisz dwa głośniki w drzwi to jak to będzie wyglądać.
Wąski Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Właśnie chciałem zrobić żeby ich nie było widać ale spoko dzięki za poradę Wysłane z mojego T782H przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi