Vision95 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Nooo Siema. To ja na wstępie chciałem zapytać skąd pomysł na domki 6 osobowe ? Co będzie, jeżeli będzie załóżmy 13 osób ? 13 osoba płaci za cały domek sam? Gdzie będą trzymane samochody? W sumie na razie tyle Mam Nadzieje, że wszystko wypali i do czerwca odbiorę żelazo swoje
s_mama_iwy Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 11 minut temu, Vision95 napisał(a): Nooo Siema. To ja na wstępie chciałem zapytać skąd pomysł na domki 6 osobowe ? Co będzie, jeżeli będzie załóżmy 13 osób ? 13 osoba płaci za cały domek sam? Gdzie będą trzymane samochody? W sumie na razie tyle Mam Nadzieje, że wszystko wypali i do czerwca odbiorę żelazo swoje Bardzo ciężko jest znaleźć ośrodek z domkami w takiej lokalizacji, z fajnymi warunkami i za taką cenę. Ten ośrodek jest z polecenia. I chcemy nawiązać z nimi współpracę na dłuższy czas. Będziemy wypełniać domki full jak będziemy mogli. Plan B jest ale pozwolicie, że zostawimy to dla Liderów
s_mama_iwy Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania poproszę o przeniesienie do działu właśnie otwartego pod tym kątem. 1
s_mama_iwy Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 15 minut temu, Vision95 napisał(a): Nooo Siema. To ja na wstępie chciałem zapytać skąd pomysł na domki 6 osobowe ? Co będzie, jeżeli będzie załóżmy 13 osób ? 13 osoba płaci za cały domek sam? Gdzie będą trzymane samochody? W sumie na razie tyle Mam Nadzieje, że wszystko wypali i do czerwca odbiorę żelazo swoje Ośrodek zapewnia nam miejsca parkingowe. Domki będziemy mieli obok siebie. Do wspólnych zdjęć obsługa zadba o nas. 1
OMEGATOR Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Dobry wieczór. Może i ja coś tu pospamuje Nie spać . Zwiedzać . Wypić 1
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Dobry wieczór. Może i ja coś tu pospamuje Nie spać . Zwiedzać . Wypić Nie ma picia. Trzeba wątrobę oszczędzać na zlot Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia A co to jest wątroba Nie ma tematu Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Jus-Tinka Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): A co to jest wątroba cos co trzeba oliwić inaczej nie działa i się psuje 1
OMEGATOR Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Ja już mam wyciętą Ze starości zardzewiała
OMEGATOR Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia A kiedy ten zlot ? Wiem że niebawem A na mietle mogę wpaść??? 1
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia A kiedy ten zlot ? Wiem że niebawem A na mietle mogę wpaść???Info niebawem na forum. Możesz wpaść. Opłata lotnicza wymaganaWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Jus-Tinka Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Teraz, OMEGATOR napisał(a): A kiedy ten zlot ? Wiem że niebawem A na mietle mogę wpaść??? możesz tylko uważaj na kominy jak będziesz leciał
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Ale ja bez licencji pilota Na ali express są. Sprawdzone info ...Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Ale ja bez licencji pilota Ewentualnie zrobimy wyjątekWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
s_mama_iwy Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 1 minutę temu, OMEGATOR napisał(a): Ale ja bez licencji pilota To My nie wychodzimy z domu by cos na nas nie spadło, daj znać kiedy 2
OMEGATOR Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Tam trzeba długo czekać. Na już mogę kupić takie rzeczy we Wro na placu na komandorskiej 1
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Tam trzeba długo czekać. Na już mogę kupić takie rzeczy we Wro na placu na komandorskiej Jak poczekasz to większy stopień wtajemniczenia otrzymasz Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
OMEGATOR Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 minuty temu, s_mama_iwy napisał(a): To My nie wychodzimy z domu by cos na nas nie spadło, daj znać kiedy Takie rzeczy tylko w Smoleńsku 1
Misiek Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Takie rzeczy tylko w Smoleńsku Tam to tylko było słychać strzały. Info od Google w którejś minucie...Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Teraz, OMEGATOR napisał(a): Takie rzeczy tylko w Smoleńsku Zaufam
Rekomendowane odpowiedzi