Vision95 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Teraz, OMEGATOR napisał(a): No to zdrowie Kubuś no to ciach
Misiek Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia 5 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Jak byście pracowali sumiennie w tygodniu to sobotę mielibyście wolne. Ale jak ktoś się opierdalalala to musi iść w sobotę. Mniej neta więcej pracy yhhhmmm
OMEGATOR Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Teraz, Misiek napisał(a): yhhhmmm Młody pamiętaj. Stary zawsze ma rację A jak nie ma to trzeba mu polać
s_mama_iwy Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 2 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Młody pamiętaj. Stary zawsze ma rację A jak nie ma to trzeba mu polać Jak z kobietą. Jak nie ma racji to i tak patrz punkt pierwszy
OMEGATOR Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 3 minuty temu, s_mama_iwy napisał(a): Jak z kobietą. Jak nie ma racji to i tak patrz punkt pierwszy No coś w tym stylu. 1
Misiek Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Siema leniwceWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Myślimy gdzie tu jechać na WOŚP ale wszędzie w uj ludzi i brak miejsc parkingowych
OMEGATOR Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nie ma co myśleć. Zawiązać buty i ......... spacerek. A pogoda przynajmniej we Wro elegancka .
Misiek Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Nie ma co myśleć. Zawiązać buty i ......... spacerek. A pogoda przynajmniej we Wro elegancka . My do Rowów jedziemy za chwilę na spacerWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 44 minuty temu, OMEGATOR napisał(a): Nie ma co myśleć. Zawiązać buty i ......... spacerek. A pogoda przynajmniej we Wro elegancka . U nas była ładna i słoneczna z rana, teraz chmury ciemne i aż się odechciewa.
Vision95 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 5 godzin temu, OMEGATOR napisał(a): O jest i ten od kopciucha Kopciuchów panie bo są dwa
OMEGATOR Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia W dniu 28.01.2024 o 17:03, Vision95 napisał(a): Kopciuchów panie bo są dwa A Ty trzeci
CzasiU Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Chwilę człowieka na forum nie było i już tyle postów w spamie nastukali
Misiek Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego Ja w piwnicy ;)Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
s_mama_iwy Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Godzinę temu, Misiek napisał(a): Ja w piwnicy Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Nic nowego
OMEGATOR Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Weekend weekend weekend Edytowane 2 Lutego przez OMEGATOR 1
Rekomendowane odpowiedzi